Cresterea copilului

#pantenol #crema piele #bepanthen #ingrijire copii #ingrijire bebelusi

Concurs! Ai grija de pielea fragila a bebelusului tau!

Stii ca in primele douasprezece luni, pielea bebelușului tau este deosebit de fragila. Ingrijirea ei trebuie realizata cu o atentie deosebita si fiecare schimbare de scutec trebuie sa fie un moment relaxant pentru bebelusul tau.

În această perioadă, bariera naturală a pielii trebuie să se dezvolte pe deplin și să se obișnuiască cu noul mediu. De aceea, e necesară folosirea unor unguente speciale și creme care să ofere o protecție suplimentară. Bepanthen a creat o formula care protejează pielea vulnerabilă a bebelușului tău, în primele douăsprezece luni de la naștere. 

Formula inovatoare Bepanthen Extra este un unguent conceput în urma celor mai recente studii științifice pentru a fi ușor de aplicat și pentru a oferi o protecție suplimentară pielii bebelușului. Ingredientele formează un strat transparent pe piele, rezistent la apa, în timp ce îi permite să respire. În plus are proprietatea de a proteja pielea de frecarea scutecului.  

Pielea bebelușului este foarte reactivă și sensibilă. De aceea, în primele luni ale vieții, bebelușii sunt greu de protejat de iritațiile provocate de purtarea scutecului. Pentru această perioadă formula inovatoare Bepanthen Extra cu ulei de măsline și vitamina B3 îi oferă bebelușului tău hidratarea și protecția de care are nevoie.

Bepanthen a ales atent ingredientele pentru acest produs: ulei de măsline pentru a menține nivelul optim de hidratare al pielii și vitamina B3, pentru că este cunoscută pentru efectul de îmbunătățire a funcției de barieră protectoare a pielii prin creșterea producției de lipide la nivelul acesteia.

Bepanthen Extra – produsul care protejează pielea bebelușului tău, așa cum ți-ai dori tu să o facă! Folosește-l cu încredere după fiecare schimbare de scutec!

CONCURS! Castga si tu una dintre cele 10 cutii de 100 de grame de Bepanthen Extra (in valoare de 41 de lei, fiecare) pentru zile senine și nopți liniștite! Tot ce ai de facut este sa raspunzi printr-un comentariu la acest articol la intrebarea: Ce fel de ulei contine Bepanthen Extra? Poti raspunde pana pe  29 iulie, ora 18.00. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti pe 29 iulie si anuntati pana pe 30 iulie! 

 Foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului