Cresterea copilului

#patut copil # patut bebe #patut luxos

Cat costa un patut luxos pentru bebe? Recomandari si Idei de amenajare camere bebelusi?

Un patut luxos pentru bebelusul tau?

Cine spune ca luxul nu isi are locul chiar si in camera bebelusului? Pentru a pastra spatiul cat mai elegant cu putinta si pentru a fi in acelasi ton cu restul casei, luxul se poate regasi de asemenea si in camera bebelusului tau. Totusi, cum il putem incorpora si cat ne va costa?

Inainte de a raspunde la aceste intrebari, este nevoie sa tii cont si de alte aspecte ale camerei bebelusului tau, cum ar fi spatiul de care dispui sau eficienta lucrurilor pe care vei alege sa le adaugi in camera.

In functie de aceste aspecte, cea mai buna alegere pentru a adauga un plus de stralucire camerei micutului tau sunt patuturile. Acestea, in functie de constructia lor si elementele care le diferentiaza sunt cele mai bune moduri prin care poti incorpora luxul in camera bebelusului, patutul fiind un obiect de mobilier de care copilul are deja nevoie si evitand sa adaugam in camera lui alte obiecte ce nu ii vor fi de folos.

Care sunt cateva modele de patuturi luxoase pentru cei mici?

Patut capitonat cu cristale swarovski

Patutul, la fel ca toate celelalte de pe site-ul CameraBebelusului, este confectionat din lemn masiv de fag si finisat cu vopsea pe baza de apa, care nu devine toxica pentru copii, in timp. Totodata, toate colturile patutului sunt rotunjite pentru a evita riscul de accidentare a micutului tau. Pe langa elementele dedicate sigurantei copilului, patutul aduce in plus si un element luxos. Laterala sa este capitonata cu cristale swarovski, lucru care, va adauga cu siguranta un plus de stralucire camerei.

Patut cu design italian

Adaugand atat elementele de siguranta de care copilul va avea nevoie, incat orice risc de accidentare sa fie cat mai scazut cu putinta, patutul cu design italian are in plus mici detalii care fac diferenta. Acesta este oval, astfel ca ofera eleganta care lipseste din camera copilului, pentru a fi un tot unitar cu restul camerelor din casa.

Patut cu ursulet cu cristale swarovski

Al treilea patut prezentat are, de asemenea, cristale swarovski, insa, de data aceasta sunt asezate pe forma unui ursulet pe care copilul il va adora cu siguranta. Patutul este produs integral in Italia in conformitate cu toate standardele de siguranta si calitate. Cat despre detaliile luxoase ale acestuia, sunt pe masura.

Cu toate astea, cat te costa luxul pentru camera micutului tau?

Ei bine, in cazul in care cauti detalii luxoase cand vine vorba de patutul pe care il vei alege in camera copilului tau, pe site-ul nostru iti punem la dispozitie o gama variata de produse de acest fel. Iar pe langa produsele deja prezentate, vei descoperi multe alte variante din care poti sa alegi si, de asemenea, vei avea parte si de reduceri care ajung chiar si la 30%.

Si patuturile cu cristale swarovski pe care tocmai ce le-am prezentat fac parte din categoria de produse cu 30% reducere ajungand la 3.200 si 3.500 de lei, iar in acest pret nu numai ca luxul este nelipsit, dar si siguranta si confortul bebelusului tau vor fi puse pe primul loc. Detaliile fac diferenta, iar in gama noastra de patuturi vei gasi cu siguranta ceva care sa imbine frumos atat siguranta, cat si luxul.

Uneori poate parea greu sa amenajezi camera copilului tau, mai ales daca iti doresti ca aceasta sa fie la fel de eleganta ca restul camerelor din casa, astfel incat sa nu para ca exista o trecere dura intre camere ci toate design-urile sa se contopeasca frumos intre ele.

De asemenea, poate parea si destul de costisitor sa tii cont de toate aspectele de care va avea nevoie bebelusul tau, de la siguranta pana la confort, iar in acelasi timp sa adaugi si elemente luxoase. Insa, am venit la tine cu solutiile cele mai potrivite pentru a imbina utilul cu placutul, totul la un pret mai mult decat avantajos.

Ce spui sa consulti site-ul Camerabebelusului.ro pentru a te asigura de beneficiile produselor noastre, cat si de caracteristicile ce, cu siguranta fac diferenta. Siguranta patuturilor este pe primul loc, fiecare avand caracteristici necesare pentru indeplinirea acestui scop, precum vopseaua pe baza de apa sau marginile rotunjite, iar in functie de design-ul sau elementele specifice pe care le cauti, fiecare patut are stralucirea sa, pe care o poti descoperi chiar tu.

FOTO: camerabebelusului.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului