Cresterea copilului

#cautabona.ro #concursuri acasa.ro # bona copil #scaun bebelus #scaun de hranit

Castiga un scaun de hranit bebelusul, oferit de cautabona.ro!

Esti mamica si ai blog? Poti castiga un frumos scaunel de hranit bebelusul! Tot ce trebuie sa faci este sa ajuti si alte mamici sa-si gaseasca o bona de incredere pentru copilul lor, prin postarea articolului (integrala sau partiala) cu informatii utile despre serviciul de babysitting la tine pe blog. Articolul il gasesti AICI.

Cautabona.ro este primul serviciu online de babysitting din Romania care vine in ajutorul parintilor ocupati, cu peste 10.000 de profile de bone din toata tara. Pana in momentul de fata, peste 1500 de parinti si-au gasit bona prin intermediul site-ului cautabona.ro.
 

Conditii de participare la concurs


Pentru a intra in concurs, trebuie sa publici acest articol la tine pe blog si sa dai Like la pagina de facebook Cautabona.

In momentul in care ai postat articolul trimite un email cu linkul si numele tau la adresa carmen.iliescu@cautabona.ro .

Castigatorul concursului va fi ales in urma tragerii la sorti.



Ne vom bucura foarte tare daca vei dori sa postezi widgetul cautabona.ro la tine pe blog, in afara concursului, in semn de prietenie pentru echipa cautabona :-)

Widgetul se gaseste AICI.

Concursul se desfasoara in perioada 23 iulie – 23 august 2012. Se va alege un singur participant la concurs, in data de 24 august.

Mult succes!

* Premiul se ridica de la sediul nostru pe baza actului de identitate. In cazul expedierii, castigatorul va plati taxa de livrare a premiului (taxa de curierat).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului