Cresterea copilului

#jucarii ecologice #jucarii copii #jucarii #premii #concurs #casavisatoare

Castiga jucarii ecologice lucrate manual pentru copilul tau!

Casavisatoare.ro, atelierul cu cele mai frumoase jucarii, accesorii si decoratiuni din materiale ecologice, ti-a pregatit un concurs special in prag de sarbatori. Castiga pentru micutul tau jucariile handmade preferate, realizate de artisti dedicati implinirii visului unei copilarii ca in basme.

Substantele chimice toxice din jucariile conventionale (din plastic, plus si alte materiale de duzina) sunt un adevarat pericol pentru sanatatea copilului tau.

Din nevoia crearii unei alternative sigure de joaca pentru cei mici, dar si din dragoste pentru frumos, Casavisatoare.ro a lansat o gama fascinanta de jucarii din materiale ecologice, care stimuleaza imaginatia prichindeilor si beneficiaza de certificari care atesta ca sunt tratate conform standardelor europene.

In spirit festiv, Casavisatoare.ro a lansat si un concurs plin de fantezie, la care poti castiga pentru puiul tau cele mai frumoase si sigure jucarii!

Participarea la concursul Casavisatoare.ro

Concursul lansat de Casavisatoare.ro se desfasoara in perioada 8 decembrie 2014 - 8 ianuarie 2015. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul, sa alegi un produs pe care il consideri potrivit pentru copilul tau si sa iti spui parerea despre jucariile care iti plac cel mai mult. Opinia ta, cat mai creativa si interesanta, iti va aduce in dar premiul pe care il doresti. Astfel, vei primi cadou chiar produsul tau preferat!

Timp de o luna, echipa Casavisatoare.ro va analiza cu atentie toate parerile participantilor si va desemna un castigator la sfarsitul concursului. Daca iti vei adjudeca statutul de invingator, premiul va intra in posesia ta dupa 7 zile de la anuntarea numelui celui mai creativ participant.

Farmecul jucariilor ecologice de la Casavisatoare.ro

Imediat ce le vei intelege avantajele, iti vei da seama ca jucariile ecologice de la Casavisatoare.ro sunt ceea ce iti doresti pentru copilul tau. Aceste creatii de calitate, inspirate din basmele romanesti, sunt realizate de artizani care stiu sa descifreze nevoile unui copil aflat in crestere.

Fiecare jucarie este executata manual, din materiale ecologice, tratate conform standardelor europene de siguranta. Forma speciala, culorile placute si linistitoare si personajele frumos conturate iti ajuta copilul sa isi dezvolte functiile cognitive, latura afectiva si simtul estetic. Lemnul si vopseaua sunt non-toxice, delicate si placute la atingere.

Intra in colectia de jucarii Casa Visatoare si castiga pentru puiul tau jucaria ecologica perfecta pentru el!


Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Top
Top

Sfatul expertului