Cresterea copilului

#glob muzical #set ceai #ceai #fulgi de zapada #ren #reni #patura #perna #coronita #coronita craciun #om de zapada #ornament #brad #cadouri #cadou #craciun

Cadouri specifice sarbatorilor de iarna

Daca esti in pana de idei si nu stii ce sa le iei celor dragi, poti sa apelezi cu incredere la cadourile cu specific. Acestea trezesc zambetul oricui, sunt haioase si completeaza perfect atmosfera de sarbatoare. Iata cateva idei pentru un cadou inspirat de perioada Craciunului.

 

Brad de Craciun

Ce poate fi mai frumos decat sa le aduci parintilor, prietenilor sau partenerului tau simbolul Craciunului? Daca stii ca cineva nu a avut timp sa isi ia un brad sau a lasat deoparte aceasta traditie, grabeste-te sa ii faci in Ajun aceasta surpriza deosebita. Poti gasi brazi de toate dimensiunile, iar ornamentele se achizitioneaza separat.

Daca nu ai timp sau preferi sa mergi pe mana specialistilor, atunci opteaza pentru un brad gata decorat. Cel din imagine iti va fi livrat in maxim 48 de ore, iar designeri profesionisti se vor ocupa de impodobirea acestuia. Ornamentele sunt cat se poate de variate: globuri, clopotei, reni, fundite etc. Bradul poate fi comandat online si costa 1500 lei.
 
Coronita ornament de Craciun

Nu trebuie neaparat sa achizitionezi un brad pentru a aduce mireasma sarbatorilor aproape. Un detaliu de efect il constituie aranjamentele pentru masa sau coronitele pentru usa.

De cele mai multe ori acestea sunt realizate din crengute de brad si globulete, dar imaginatia artistilor merge mai departe. Astfel au aparut coronite realizate din elemente care se asociaza miresmelor Craciunului.

Poti opta pentru ornamentele confectionate din bambus, scortisoara sau ramuri de maces. Coronita din imagine se poate achizitiona din reteaua magazinelor Lida Home, la pretul de 30 lei.

Perna si patura pentru Craciun

Tuturor ne place sa ne cuibarim intr-o patura calduroasa si sa savuram o cana de ceai fierbinte. Ca sa ii dai un aer de sarbatoare opteaza pentru o patura cu reni si fulgi de zapada .

Pentru a completa acest cadou, alege o perna in tonuri de sarbatoare. Fii inventiv si opteaza pentru imprimeuri colorate, vesele, simbolizand Craciunul: reni, om de zapada, fulgi de nea, Mos Craciun, brazi de Craciun etc. Perna din imagine o poti gasi online la pretul de 40 lei.

Set de ceai cu Mos Craciun

Nu-i asa ca abia astepti sa savurezi un ceai de portocale sau un vin fiert in timp ce privesti la fereastra cum zapada se asterne usor? Descrierea pare usor idilica, dar nu imposibil de realizat. Surprinde-i pe cei dragi cu un set de ceai sau cafea special pentru Craciun.

Daca vrei sa inveselesti atmosfera, atunci alege un set ornat cu Mos Craciuni haiosi, reni sau fulgi de zapada. Nu uita sa il ambalezi intr-o cutie de cadou deosebita. Obiectele de acest gen se gasesc in magazinele de decoratiuni interioare , precum Lida Home sau Sarra Blu’. De asemenea, le poti comanda online. Setul din imagine il poti achizitiona contra sumei de 60 lei.

Ornamente de Craciun muzicale

Este vremea cadourilor, iar copiii sunt incantati de jucariile pe care le va aduce in dar Mos Craciun. Pentru adulti, sarbatorile devin un bun prilej pentru a retrai magia copilariei. Imbina elementele de sarbatoare cu melodiile vesele specifice acestei perioade. Pentru un cadou de efect, alege cu incredere ornamentele de sezon.

Un Mos Craciun care sta asezat pe un cufar plin de jucarii si canta din acordeon, un trenulet cu leduri
asezat langa brad sau un ren haios din plus care va face deliciul tuturor. Variantele sunt numeroase, ornamentele fiind disponibile in diferite culori sau marimi, potrivite oricarui gust. Ornamentul din imagine il gasesti in reteaua magazinelor Lida Home, la pretul de 250 lei.

Om de zapada electric

Cum ar fi sa ii surprinzi pe cei dragi cu un om de zapada electric inalt de un metru, care mai si rade si isi scoate palaria? Este ceea ce se poate numi o surpriza de proportii.

Fie ca dispui de un spatiu generos sau te gandesti ca ar fi numai bun de asezat in fata casei, in semn de “Bun-venit”, acest om de zapada isi va face repede loc in topul celor mai indragite cadouri.

Poti alege intre culoarea auriu sau argintiu si poti opta, de asemenea, pentru un ren cu acelasi mecanism. Omul de zapada poate fi achizitionat in reteaua magazinelor Sarra Blu’.

Glob muzical de Craciun

Tot din categoria lucrurilor care pot recrea magia sarbatorilor face parte si acest glob muzical. Ursuletii roiesc de zor in jurul cadourilor si a lui Mos Craciun pe ritmurile unei melodii dulci. Intre timp, ninge cu fulgi mari prinsi intr-un glob de sticla. Pare un tabou de basm, dar cam asa se poate descrie acest dar .

Trebuie sa stii ca globurile de sticla, alaturi de cutiile muzicale, se afla printre cele mai indragite daruri. Aceste obiecte fac parte din categoria micilor “bijuterii”si sunt colectionate adesea de pasionati. Globul din imagine il gasesti in reteaua magazinelor Lida Home, la pretul de 65 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului