Cresterea copilului

#pisica #catel #bicicleta #caciula #fular #set fular #ceas de mana copii #cosmetice copii #catel plus #jucarie plus #cadou craciun #cadouri craciun #cadouri copii

Cadouri pentru copii

Ca in fiecare an, copiii ii scriu Mosului in speranta ca vor primi cadourile mult dorite. Surprinde-l pe micutul tau cu cele mai frumoase daruri de Craciun.


Cosmetice pentru copii

Inca de mici, majoritatea fetelor dezvolta o adevarata pasiune pentru cosmetice. Incercand sa o imite pe mama, fetitele testeaza toate rujurile, ojele, pudrele si vor intodeauna sa miroasa a parfum. Nici baieteii nu fac exceptie, acestia dorind, la randul lor, sa isi imite tatal. De la dorinta de a se barbieri, asa cum face tati, pana la a-si aplica after-shave-ul, baieteii devin si ei preocupati de look.

Daca vrei sa le satisfaci poftele de genul acesta si vrei sa alegi, in acelasi timp, produse special concepute pentru cei mici, surprinde-i cu un set de cosmetice destinate copiilor. Poti opta fie pentru un parfum simplu, cu aroma de fructe sau poti incerca diferite combinatii: gel de dus, oja, accesorii etc.

Cosmeticele pentru copii se gasesc in ambalaje imprimate cu personajele fantastice preferate, asa ca tine cont de eroii-model ai copilului tau atunci cand faci o alegere. Cadoul din imagine poate fi achizitionat online, la pretul de 73 lei.

Jucarii din plus

Daca esti in pana de inspiratie, jucariile din plus pot fi salvarea ta. Printre atatea posibilitati, se afla cu siguranta un animalut dragut pentru copilul tau. Oferta este aproape nelimitata. Trebuie doar sa afli care este animalul preferat al celui mic.

Nu te limita doar la traditionalul ursulet. Poti alege intre iepurasi, caluti, vacute, purcelusi, broaste testoase, dinozauri, oite chiar si insecte. Important este sa fie confectionate dintr-un material de calitate, cat mai moale si bineinteles, colorat si vesel.

Pentru o surpriza de proportii , daruieste-i micutului tau o jucarie de dimensiuni mari. Daca vrei sa incerci si alte articole din plus, se gasesc de asemenea pusculite, pernute sau gentute. Catelusul din imagine il poti gasi aici.

Ceas de mana pentru copii

Ceasul este un must-have al oricarui adult, iar pentru copii, devine un accesoriu mult dorit. In plus, poate fi folosit cu succes in educatia acestuia: il poti invata cum sa citeasca ceasul si, de asemenea, cum sa isi gestioneze timpul sau sa fie punctual. Un ceas va constitui intotdeauna o investitie.

Desi poate fi privit ca o jucarie, utilitatea acestuia se va dovedi in timp, cand copilul va creste. Daca vrei sa il folosesti si ca mijloc de invatare, alege un ceas care sa il ajute pe copilul tau sa citeasca in mod corect orele.

Ar fi de preferat ca pe cadran sa nu existe imprimeuri sau cifre cu design complicat, pentru ca micutul tau se va simti incurcat de acestea. Alege un ceas de calitate, gandit special pentru copii. Ceasul pentru copii trebuie sa fie online sau de la distribuitorii Swatch.

Set fular si caciulita

In miez de iarna, printre accesoriile obligatorii se afla si caciulita, fularul si manusile. Cu toate ca acestea il protejeaza pe copil de frigul de afara, de cele mai multe ori cei mici se impotrivesc si refuza sa le poarte.

Incearca sa il convingi sa le foloseasca de fiecare data alegandu-i ceva pe gustul lui, care intr-adevar sa ii placa. Nu ar strica sa dati impreuna o tura prin magazine si sa observi cam ce gusturi are. Setul din imagine il poti achizitiona online contra sumei de 65 lei.

Bicicleta

Aproape toti copiii sunt innebuniti dupa biciclete . Craciunul ar putea fi ocazia perfecta pentru un astfel de cadou. Alege o bicicleta potrivita varstei copilului tau si nu uita sa achizitionezi si echipamentul de protectie.

Pentru ca surpriza sa fie intr-adevar una de proportii, incearca sa afli ce culoare sau ce model de bicicleta i-ar placea micutului tau. Puteti face un tur al magazinelor de specialitate si astfel vei avea ocazia sa observi preferintele acestuia. Bicicleta din imagine se achizitioneaza online, la pretul de 345 lei.

Animal de companie

Daca celui mic ii plac animalutele si simti ca este suficient de responsabil pentru a avea grija de unul, atunci ai putea sa il surprinzi cu un prieten necuvantator. Poti alege animalul in functie de temperamentul si preferintele copilului, dar si de varsta acestuia.

Un animal de casa poate fi o buna metoda pentru a-l obisnui pe copil sa fie responsabil. Cele mai indragite animale de companie sunt cainii si pisicile. Inainte de a opta pentru o anumita rasa, trebuie sa te informezi despre caracteristicile acesteia.

In functie de nevoile animalutului, poti avea nevoie de spatiu suplimentar pentru joaca, hrana specializata, conditii de ingrijire specifice. Asadar, bazeaza-ti alegerea si in functie de conditiile pe care le poti oferi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare