Cresterea copilului

#piticool art #cadouri handmade #cadouri

Cadouri handmade by Piticool ART

Viata este un amalgam de evenimente si obligatii: botezuri, nunti, aniversari, gesturi prietenoase, recompense. Un cadou personalizat, creat 100% pentru o anumita persoana este apreciat si nu da niciodata gres.

 

Vrei sa faci un cadou deosebit, absolut memorabil?

Cu o experienta de peste 8 ani in realizarea obiectelor handmade, in special in realizarea de tricouri pictate, Piticool ART vine, cu bucurie, creativitate si multa indemanare, in intampinarea oricaror idei (nastrusnice sau nu) de realizare a unui cadou personalizat ce, cu siguranta, impresioneaza pe cel caruia ii este adresat. 

Gama de cadouri realizate de Piticool cuprinde, in linii mari, pe langa tricourile pictate, o lista generoasa de tipuri de produse, fiecare reprezentand o idee potrivita de cadou:

  • cani ceramice pictate (pentru cafea, ceai sau alte bauturi pe care doresti sa le iei pe drum);
  • tenisi (sau alte tipuri de incaltaminte) pictati;
  • genti, portofele pictate
  • agende pictate
  • decoratiuni (din lut, pasta fimo, lemn, accesorizate cu elemente naturale)
  • aranjamente tip Mini Gradina (cu elemente de decor inspirate din povestile pentru copii si plante naturale)
  • jucarii senzoriale interactive (fetru)

Lista poate continua, tine doar de imaginatie si preferintele celui care doreste sa ofere un astfel de cadou lucrat manual.

Atelierele de creatie Piticool ART

Copiii iubesc personajele din desenele animate si din povesti. Daca vrei sa ii transmiti un mesaj subtil, personajul sau preferat va face asta pe tricoul pe care il va purta. De multe ori, cei mici vor sa isi picteze singuri hainele. Sau, poate esti cadru didactic si nu stii ce activitati extrascolare, speciale, de neuitat sa mai realizezi. Ai cel putin 3 motive sa-ti inscrii copilul la un atelier de creatie sustinut de Piticool:

  • stimularea imaginatiei si a puterii creatoare
  • dezvoltarea aptitudinilor sociale si de grup
  • intarirea relatiei copil-parinte (da, si parintii pot participa activ la un atelier!)

Ce motive ai pentru a alege un cadou personalizat, handmade?Ai de oferit ceva unui coleg care te priveste din cap pana in picioare?

Perfect! O pereche de tenisi pictati cu ceea ce il pasioneaza sau un mesaj haios (daca nu ai inspiratie, te ajutam noi) este cadoul ideal.

Ai prieteni, rude, colegi care nu te inteleg, nu te aud pana nu isi beau cafeaua?

O cana pictata, de ceramica, sigur le va insenina ziua si te vor aprecia!

Ceea ce este minunat la produsele handmade, este originalitatea. Cum fiecare dintre noi este unic si are un anumit stil vestimentar, cu siguranta un tricou pictat cu eroul preferat, pasiunea lui sau pur si simplu un mesaj inteligent, care sa ii aduca bucurie, sa il motiveze sau sa ii dea curaj este un gest minunat pentru cineva drag.

Esti invitat azi la o aniversare sau un eveniment ce va avea loc saptamana viitoare? Nu stii ce sa cumperi? Vrei sa aduci incantare si sa fie util?

Un tricou pe care il alegi tu, noi il pictam asa cum doresti, astfel incat sa se nasca ceva unicat.

Mergi la un botez si vrei sa iesi din tipare?

Avem pentru tine cele mai haioase body-uri. Daca vrei sa faci seturi personalizate pentru intreaga familie, te sustinem.

Familia care te-a invitat are copii si vrei sa mergi cu un cadou potrivit pentru ei?

Nicio problema! Arunca un ochi la categoria jucarii senzoriale din fetru (interactive) si vei descoperi o lume magica a jucariilor cu dragoste de joaca si de copilarie confectionate dintr-un material prietenos la atingere. Un burger sau o pizza create din fetru sunt ideale pentru a invata un copil sa pregateasca o gustare sanatoasa sau...pur si simplu sa se joace "de-a..bucatarul" (sa ne amintim, jocul este una dintre cele mai potrivite metode de invatare).

O prietena sau o colega se marita sau este insarcinata?

Momentul trebuie marcat cu un cadou personalizat, frumos pictat si ambalat. Puteti pregati o petrece a burlacilor pe cinste folosind produsele haioase si cool pe care le gasiti la Piticool. Apoi, ca sa sarbatoresti ca totul a decurs ca la carte, este potrivit un cadou personalizat cu mesaj de multumire pentru doctorul ce a adus puiul pe lume. Mirii si nasii sunt cool? Pot purta tenisi pictati, de vor ramane in istorie cu asta. Ai cunostinte care uita de intalniri, nu stiu sa isi stabileasca prioritatile? Sau poate ai pe cineva care vrea sa scrie si sa isi noteze gandurile, ideile, visele? Ai o bunica sau soacra pasionata de gatit si de colectionat retete? O poti face fericita cu o agenda personalizata cu un animal preferat sau ce ii place in mod deosebit.

Sarbatorile de Paste te-au gasit nepregatit?

Decoratiuni minunate sub forma de borcane magice va salveaza. Iepurasi din fetru in care poti pune bomboane sau de ce nu, mesaje de dragoste!

Ce cadou este potrivit pentru o bunica, ba chiar soacra sau mama?

Bunicile sunt adesea greu de multumit! O mini gradina de poveste este paradisul si oaza de bucurie sufleteasca pentru cineva sensibil la frumos. Povestile sunt citite nepotilor de catre bunici. Oare o zana din poveste nu va aduce zambet si emotie in sufletul celei mai blande fiinte? Hei…si va las acum sa umpleti cosul cu daruri 100% cool, vesele si asortate, cu bucurie pentru cei dragi imaginate!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului