Cresterea copilului

#baieti #cadouri #copii #cadou #mos nicolae #camera foto digitala #muzica #fussball

Cadouri de Mos Nicolae pentru baieti

Mos Nicolae se apropie cu pasi rapizi, asa ca daca inca nu ai cumparat cadourile pentru baietelul tau sau daca nu ai nicio idee de cadou care sa ii fie pe plac, gasesti aici 5 sugestii. In functie de personalitatea copilului si de preferintele sale, poti opta pentru unul dintre acestea.


Walkie talkie


Daca este mai mic, walkie talkie-ul esteun cadou pe care il va aprecia in mod sigur. Setul contine doua aparate care fac comunicarea mai usoara intre copilul tau si un membru al familiei sau un prieten de-al sau.  In plus, aceste doua aparate sunt foarte practice si atunci cand merge in excursii si se separa de grup.


Masa de fussball


Daca baietelul este incantat de sport si de jocurile interactive, opteaza pentru o masa de fussball. De fapt, acest cadou va fi atractia principala a intregii familii, indiferent de varsta membrilor. Este un cadou cu adevarat extraordinar, pe care il va aprecia si folosi multa vreme.


Masinuta RC


Masinutele cu telecomanda se gasesc acum intr-o varietate foarte mare. Piata ofera acum foarte multe modele si marimi, iar preturile difera si in functie de puterea pe care o are masinuta. Daca este pasionat de elicoptere, poti cumpara o astfel de jucarie, insa cu aceasta nu va putea sa se joace in aer liber decat la vara, pentru ca altfel curentii puternici de aer nu vor permite elicopterului sa stea prea mult in aer.


aparat foto digital


Daca este pasionat de arta si fotografie in general, ii poti oferi un foto digital. Din fericire, marile magazine de electronice au in aceasta perioada foarte multe promotii, asa  ca poti achizitiona un aparat bun cu suma de 300 de ron. Daca nu te pricepi foarte bine la aparatele digitale si la functiile pe care trebuie sa le aiba, cere sfatul unei alte persoane.


Music player multifunctional


Daca este pasionat de muzica si este mereu la curent cu ultimele noutati din domeniu, ii poti darui un music player care are si alte functii (inregistrare si redare voce etc). Daca ii plac gadgeturile, cu siguranta va aprecia acest dar.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului