Cresterea copilului

#bebenou.ro # rochite fetite #haine copii #hainute copii

(P) Bebenou.ro isi extinde gama de articole pentru copii

Bebenou.ro ajuta de peste trei ani parintii sa ofere bebelusilor cele mai frumoase si la moda hainute . A tot crescut maricel si si-a extins gama de articole pentru cei mici: patuturi , carucioare, scaune auto, balansoare, premergatoare, jucarii si mobilier.

 

Bebenou.ro a crescut si a extins gama de articole pentru copii


Tinerii parintii nu au timp sa umble prin magazine pentru a afla ultimele noutati in materie de accesorii pentru bebelusi, mobilier si alte articole destinate copiilor.

Oferta noua de articole cu care cei de la Bebenou vin in atentia parintilor aduna laolalta cele mai cunoscute branduri din Europa si SUA.

Bebenou.ro considera ca este mult mai simplu sa vinzi ceva de calitate. Nu sunt retururi, primeste doar laude si feedback pozitiv, iar clientul este multumit, revine si te recomanda.

 

Ce produse cauta cel mai mult mamicile?

 

Cea mai mare cerere de produse o au in momentul de fata la patuturile din lemn SAFARI GIRAFFE KLUPS , saltelele Confort si la scaunul auto Pilot Plus de la Bertoni, chiar daca nu au fost la promotie .

Mobilierul modular "Sonic" este alt produs extrem de cautat, chiar daca are un pret ceva mai ridicat. Numarul larg de combinatii intre elemente ofera oportunitatea de a crea propriul interior, ceea ce il face sa merite fiecare banut.

Pe Bebenou.ro cele mai multe cereri se inregistreaza in aceasta perioada la rochite elegante pentru Pasti. Au facut si o mica reducere la Rochita eleganta LITTLE COOGIE 10547, cu ocazia Pastelui. Asa ca, mamici , grabiti-va!

Si hainutele de vara sunt cautate si au inceput sa fie comandate mult mai devreme decat anul trecut. Probabil ca graba se explica prin frica de a nu ramane fara modelele dorite, deoarece stocurile se golesc destul de la rapid. Preturile accesibile si articolele de calitate le fac pe mamici sa fie mereu cu ochii pe noutati si sa le cumpere imediat dupa ce apar.

Bebenou.ro rasplateste mamicile si incearca mereu sa le surprinda placut si sa le satisfaca asteptarile, in semn de multumire pentru fidelitatea si reactiile pozitive pe care le primeste constant de la ele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Sfatul expertului