Cresterea copilului

#testul barza #vine barza # test sarcina #sarcina

Barza, testul care da cele mai bune vesti de doua generatii!

“Vine barza!” e cea mai frumoasa veste pe care o poate primi o femeie, iar Testul Barza e mesagerul bebelusilor de peste 20 de ani. Din 1995 si pana in prezent, peste 9 milioane de femei au utilizat testul Barza, transformandu-l in prima si cea mai de incredere optiune.

In urma cu 20 de ani, Barza devenea primul test rapid de sarcina din Romania ce putea fi folosit cu usurinta de catre orice femeie si care putea confirma sau infirma o sarcina inainte de aparitia oricarui semn. Femeile din Romania descopereau ca exista o metoda simpla, rapida, si precisa de a afla inca din prima zi de intarziere a ciclului menstrual daca sunt sau nu insarcinate. De atunci, Barza a continuat drumul inovatiei, introducand in permanenta forme noi ale testului de sarcina, dar si alte produse inovative.

In prezent, Barza ofera o gama larga de produse realizate la standarde europene, testele de sarcina si de ovulatie Barza fiind singurele de pe piata recomandate de catre Societatea de Obstretica si Ginecologie din Romania.

Testele de sarcina Barza Ultrasensibil detecteaza un nivel foarte scazut de hCG in urina, de 10 mUI/ml, ceea ce face posibila depistarea sarcinii cu 5 zile inainte de intarzierea ciclului menstrual. Primele saptamani de sarcina sunt critice pentru dezvoltarea armonioasa a fatului, astfel ca aflarea rezultatului foarte devreme ajuta mamicile sa faca alegeri nutritionale corecte si sa evite expunerea la pericole pentru a se asigura ca au o sarcina sanatoasa.

Testele de sarcina Barza depisteaza, de asemenea, rapid prezenta hormonului de sarcina (hCG) in urina inca din prima zi de intarziere a ciclului menstrual, tot cu o precizie de peste 99% si sunt singurele teste de sarcina produse in SUA si aprobate FDA.

Toate testele de sarcina Barza detecteaza inclusiv sarcina extrauterina, se pot face in orice moment din zi sau din noapte si au o sensibilitate mult mai mare decat orice test obisnuit. De asemenea, procedura de testare este foarte simpla. Astfel, daca rezultatul este unul pozitiv, in doar cateva clipe poti sa dai celor dragi vestea cea mare! De aceea, este recomandat sa alegi testul Barza, un test pe care te poti baza si care nu lasa loc de surprize.

Testele de ovulatie te ajuta sa afli care este cea mai buna perioada in care poti ramane insarcinata, prin depistarea hormonului LH in urina. Totodata, pentru a veni in sprijinul celor care isi doresc nespus de mult sa aiba un copil, fiecare cutie de 3 sau 5 teste de ovulatie contine si un test de sarcina Barza de tip Banda, oferit gratuit in cadrul unei promotii dedicate viitoarelor mamici.

Stim cat de mult poate sa insemne aparitia pe lume a unui copil dar, in acelasi timp, cunoastem si intelegem temerile si riscurile aferente perioadei de maternitate. De aceea, pentru ca ne dorim ca tu sa primesti raspunsuri clare si cele mai bune sfaturi, Barza ofera tuturor posibilitatea de a obtine informatiile necesare printr-o linie de telefon gratuita (TELVERDE 0800 822 792), precum si prin asistenta online pe testulbarza.ro.

In cei 20 de ani de cand testul Barza este prezent in Romania, s-au nascut peste 5 milioane de copii. Putem spune ca pe cei mai multi dintre ei i-a adus Barza, facand fericiti si impliniti milioane de parinti.

Barza celebreaza acest frumos numar si iti rasplateste increderea cu premii atractive in cadrul concursului „Si pe mine m-a adus barza!”. Fie ca esti in categoria mamici cu burtici, tatici in asteptare sau copii adusi de Barza, tot ce trebuie sa faci este sa incarci o fotografie cu mesajul „Si pe mine m-a adus Barza!” pe testulbarza.ro/concurs si sa-ti inviti prietenii sa voteze. Fotografiile cu cele mai multe voturi vor fi premiate. Mai multe detalii despre premii si conditiile de participare poti afla aici.

Va dorim succes la concurs si speram ca Barza sa va aduca cele mai bune vesti si in urmatoarele decenii!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului