Cresterea copilului

#back to school #rechizite #incepere scoala

Back to school! Inceputul scolii este tot mai aproape! Cumpara din timp rechizite pentru copilul tau

Pana pe 13 septembrie, in magazinele Auchan, parintii si elevii care se pregatesc pentru noul an scolar au la dispozitie una dintrele cele mai largi game de rechizite si produse pentru scoala, la preturi care contribuie la protejarea bugetului familiei. In plus, peste o treime dintre aceste produse - cele sub marca Auchan, au preturile inghetate inca din luna iulie, in cadrul actiunii masive anti-inflatie implementate de retailer.

In magazine si pe auchan.ro clientii vor regasi de la ghiozdane, penare, instrumente de scris si de colorat, pana la materiale de creatie, articole de papetarie si accesorii educative. Mai mult, ca parte a strategiei de sustinere a unui consum responsabil, compania continua extinderea si diversificarea gamelor de produse sustenabile, cu zeci de articole din mai multe categorii, cum ar fi instrumente de scris si desenat, caiete din carton certificate FSC sau ghiozdane reciclate ori realizate din materiale biodegradabile.

In continuarea actiunilor de protejare a puterii de cumparare a romanilor, cu atat mai mult in aceasta perioada, Auchan sprijina bugetul cheltuielilor pentru noul an scolar, oferind o sortimentatie completa de rechizite la preturi avantajoase, precum si o gama intreaga de articole de papetarie, marca proprie, cu preturi blocate pana la 30 septembrie. Mai mult, la achizitia produselor din aceasta gama si folosirea cardului MyCLUB Auchan, clientii beneficiaza si de 5% bonus in bani pe cardul de fidelitate.

Cel mai ieftin ghiozdan costa 19,90 lei, iar pretul unui penar porneste de la 3,90 lei, produsele fiind disponibile in functie de gama magazinelor.

Ce contine un ghiozdan complet echipat, la pretul de 100 lei

Astfel, cu un buget de 100 lei, de exemplu, clientii pot achizitiona un ghiozdan echipat cu 20 de articole, respectiv 10 caiete, un bloc de desen, cate un set de carioci, creioane colorate, pensule, acuarele, pixuri, stilou, creioane grafit, precum si un penar, o rigla, o radiera si pic corector. De asemenea, clientii pot opta si pentru variante de penare complet echipate la preturi incepand de la 35 lei.

In oferta din acest an, disponibila atat in hipermarketurile Auchan, cat si pe auchan.ro, clientii pot regasi:

  • Peste 600 de instrumente de scris si desenat (creioane, pixuri, carioci, rollere, acuarele, etc)
  • Peste 300 de articole de marochinarie (ghiozdane, rucsaci, genti, penare simple sau complet echipate)
  • Peste 200 de tipuri de caiete si zeci de modele de coperti
  • Peste 200 de articole pentru orele de arte plastice (panze si canvasuri de pictura, vopsea acrilica, pensule, articole de lipit si asamblat, pasta modelaj etc)
  • Peste 150 de elemente de clasare si aranjare (dosare, mape, bibliorafturi, ecusoane, etc)

Oferta este completata de numeroase accesorii de infrumusetare, stickere si materiale pentru decorat, accesorii educative (creta, ecusoane, globuri geografice, calculatoare, articole de trasare etc.), agende, calendare si seturi de Arts&Crafts, precum si de zeci de articole de corectura.

Mai mult, Auchan propune si o gama variata de textile Inextenso dedicate scolarilor si prescolarilor, care acopera principalele nevoi pentru scoala. In plus, pentru a sustine actualii si viitorii elevi este pregatita si o oferta variata de electronice si accesorii PC (laptopuri, imprimante, periferice, casti), mobilier si accesorii (birouri, scaune de birou, lampi de birou etc), articole pentru prepararea micului dejun si al pachetelului, precum si o gama larga de cutii pentru sandwich si sticle de apa.

Articole ecologice de marochinarie si instrumente de scris realizate din plastic reciclat

In continuarea actiunilor de protejare a planetei si din dorinta de a incuraja un consum responsabil, oferta de rechizite scolare include, anual, o gama eco marca Auchan, formata din numeroase rechizite prietenoase cu mediul precum:

  • ghiozdane realizate din poliester reciclat;
  • ghiozdane realizate din 80% materiale reciclate, cu constructie optimizata, certificare FSC, rezistente la apa timp de o ora;
  • diverse instrumente de scris si colorat (pixuri, rollere cu rescriere, markere, carioci etc.) realizate din pet-uri reciclate;
  • rollere cu rescriere cu ambalaj reciclat si certificat FSC (de altfel, marea majoritate a rechizitelor au ambalaj din carton sau alt material biodegradabil);

Auchan doneaza 10% din vanzarile produselor de papetarie eco marca proprie

Si in acest an, retailerul continua sa sprijine comunitatile cu scopul de a sustine dezvoltarea copiilor proveniti din medii vulnerabile. Astfel, 10% din vanzarile produselor de papetarie eco, marca proprie, vor fi directionate catre Asociatia Habitat for Humanity Romania pentru construirea de locuinte decente in comuna Berceni din judetul Prahova. Scopul proiectului este acela de a asigura un mediu adecvat pentru o buna dezvoltare pentru prescolari si scolari. Proiectul se va implementa cu ajutorul voluntarilor (angajati si clienti Auchan) ca parte a Programului de Sustenabilitate Personala (PSP) #nuepreatarziu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului