Cresterea copilului

#baby expo #sala polivalenta #copii #parinti

Baby Expo, un ajutor in alegerea hainelor de toamna pentru copii

Astazi este prima zi a evenimentului Baby Expo, desfasurat la Sala Polivalenta. Mamicile care vor sa achizitioneze garderoba de toamna pentru cei mici, sunt asteptate cu nenumarate oferte. Evenimentul va gazdui colectii vestimentare pentru sezonul toamna-iarna, hainute care impresioneaza atat prin varietatea de modele cat si prin explozia de culori.


De asemenea, parintii vor fi intampinati la eveniment si cu alte oferte extrem de atragatoare. Mamicile de fetite vor putea achizitiona pentru acestea cercei din aur, incrustati cu pietre semipretioase, veniti direct din Spania.


Baby Expo nu a uitat nici de bebelusi pentru care gazduieste un stand cu scutece cu desene Disney, care dispar la umezeala. O inovatie de mare ajutor pentru mamicile care vor sa-si pastreze bebelusul mereu proaspat si curat.


Alte lucruri inedite prezentate la evenimentul Baby Expo:


Termometru pentru tampla cu cristale lichide termosensibile care isi schimba culoarea in functie de temperatura bebelusului si afiseaza gradele in numai cateva secunde.


Carticica muzicala „Noapte buna” care il ajuta pe bebelus sa adoarma mai repede si il acompaniaza pe acesta in lumea viselor.


Sterilizatorul 3 in 1 care sterilizeaza, gateste la abur si ingheata, comportandu-se mai degraba ca un robot de bucatarie.


Canita Lovi 360º
, prevazuta cu un sistem de inchidere inovator care ii ofera copilului posibilitatea de a bea pe orice margine, fara sa verse continutul.


Constructii magnetice - copiii exploreaza si experimenteaza formele geometrice simple pentru a crea modele 3D.


De asemenea, parintii si copiii sunt invitati sa participe la diverse evenimente, seminarii si concursuri cu premii. Iata ce ii asteapta la eveniment:


Piticii sportivi – probe de catarare, echilibru, coborare si de-a rostogolul, presarate cu premii oferite de ursuletul Nestle.


Baby – un alt concurs cu premii oferite de aceasta data de consta in dansul mamicilor cu bebelusii in port-bebe, pe ritmuri de salsa.


Baby Gym Dorna-Izvorul Alb ii invita atat pe cat si pe cei mici sa descopere placerea jocului prin miscare. Sub indrumarea specialistilor de la Kineto Bebe, copiii se joaca, fac gimnastica si invata sa mearga in echilibru sau sa se rostogoleasca.


Clubul parintilor ,
locul in care specialistii in cresterea si dezvoltarea copilului dau intalnire parintilor la seminarii interactive.


Mai mult decat atat, copiii si parintii carora li s-a facut foame dupa atatea jocuri si activitati, sunt asteptati la restaurantul Ursuletul Albastru . Aici, toata lumea va fi rasfatata cu preparate delicioase.


De la eveniment nu vor lipsi clovnii, zanele, magicienii, baloanele modelate dar si profesionistii in face-painting. Totodata, in fata intrarii va fi amenajata o mini-ferma unde cei mici se vor putea bucura de prezenta poneilor, gainilor si iepurasilor.


Viitoarele mamici, in centrul atentiei!


Ca de fiecare data, Baby Expo acorda foarte mare atentie si viitoarelor mamici. Acestea vor fi rasfatate cu sfaturi si cadouri oferite de NUK, dar si cu ocazia de a participa la Marea tombola a gravidelor.


Parintii sunt invitati la din Bucuresti.


Intrarea la expozitie costa 10 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.


Pe baza biletului de intrare se participa la tombola cu premii din ora in ora !

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului