Cresterea copilului

#targ #baby expo #copii #parinti #bebelusi #surprize #cluj-napoca

Baby Expo, cea mai mare sarbatoare a bebelusilor

Copiii, parintii si bunicii vor avea bucuria de a participa la un eveniment organizat special pentru ei, de BABY Expo. Articole vestimentare pentru nou-nascuti, produse alimentare si de igiena adapate fiecarei varste, jocuri si jucarii sunt cateva dintre atractiile pe care organizatorii le-au pregatit pentru vizitatori.

Salonul Baby Expo isi deschide portile celei de-a patra editii vineri si sambata (5-6 iunie), la Sala Sporturilor din Cluj Napoca, unde sunt asteptati toti cei care doresc sa intre intr-o lume plina de candoare si de veselie.

Ce se gaseste la Baby Expo?

Companiile prezente la targ asteapta parintii si viitoarele mamici cu o oferta variata de produse si servicii destinate copiilor: articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, produse alimentare si de igiena, cosmetice, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni pentru camera copilului, carti si CD-uri educative, organizator petreceri pentru copii, servicii medicale, gradinite etc.

Timp de doua zile, BABY EXPO a pregatit pentru copii o multime de surprize:

  • La Ursuletul Albastru - Restaurantul Bebelusilor oferit de Nestle, unde cei mici sunt invitati sa savureze delicioasele preparate pentru ei;
  • Spatiu de joaca dotat cu tobogane, casute, balansoare;
  • Face-painting si jocuri distractive la Casuta Veseliei;
  • Concurs de pictura pe diferite materiale, modelaj in plastilina si realizare ghivece la Happy Spring;
  • Lumea Baloanelor - baloane mici si mari, in forme diverse, baloane de sapun, baloane de tot felul;
  • Culori, surprize, rasete si fascinatie la standul Gradinitei Heidi;
  • Clovni si mascote indragite vor antrena copiii la joaca si distractie;
  • Tombola Baby Expo cu premii in fiecare zi  Pe baza invitatiei sau a biletului de intrare parintii pot participa la tombola si au sansa de a castiga multe premii.

Baby Expo, un salon educativ

Nestle invita parintii la dezbateri pe tema alimentatiei sanatoase a bebelusilor, prevenirea alergiilor si protectia imunitara prin Bifidus. Parintii sunt asteptati la seminar vineri intre orele 14.00-16.00 si sambata intre orele 12.00-14.00. Ursuletul Nestle va oferi parintilor multe surprize pentru bebelusii lor!

Parintii sunt invitati de catre specialistii Centrului Heidi la intalnirea “Despre bebei”, vineri intre orele 16.00-17.30 si Sambata intre orele 14.00-15.30. Parintii au ocazia sa inteleaga mai bine personalitatea bebelusului si vor afla mai multe despre temperamentul lor. Se va discuta  despre importanta modului in care parintii vorbesc si interactioneaza cu bebelusii si modul in care acest lucru influenteaza dezvoltarea creierului copiilor.

Parintii sunt asteptati la Baby Expo in zilele de vineri 5 iunie si sambata 6 iunie, zilnic intre orele 10.00 si 19.00 la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca.

Intrarea la expozitie este gratuita pentru copii!

Informatii suplimentare pe: www.babyexpo.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului