Cresterea copilului

# copilarie la tara #copilarie #avantaje

Avantajele de a copilari la tara

Daca va enumerati printre cititorii mai vechi, stiti ca eu sunt moldoveanca "de peste Prut". Am copilarit la sat si niciodata nu voi ascunde faptul ca sunt de la "tara".

Daca si tu te-ai nascut la sat ca si mine, poti spune ca ai avut o copilarie minunata. Cand eram mica nu prea apreciam ca locuiesc in mediul rural si ma simteam stanjenitor (mai ales cand m-am mutat la gimnaziul din orasul apropiat in clasa a 8-a). Era parca o rusine ca vin din sat, avand in clasa doar colegi de la oras. Desigur era o perceptie de-a mea, care din fericire nu a tinut mult timp.

Din fericire, acum, s-a schimbat perceptia mea cat si a oamenilor si nu mai judecam dupa acest aspect. Sunt sigura ca si tu ai auzit expresia: copiii din ziua de astazi nu au parte de o copilarie ca si a noastra. Sa stai toata ziua afara in curte sau in fata blocului pe niste scari Mavisoft nu se compara cu a sta inchis in casa cu toate gadgeturile posibile.

A copilari la tara este, dupa parerea mea, cel mai frumos cadou pe termen lung pentru sanatatea ta.

Citeste mai multe pe motivonti.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare