Cresterea copilului

#frica #vedete #cezariana #nastere #andra #spitalizare #gabriela vranceanu firea

7 vedete din Romania care au nascut prin cezariana

In ultimii ani, tot mai multe vedete din Romania au ales sa nasca prin cezariana. Unele dintre ele au optat pentru acest tip de nastere deoarece aveau probleme de sanatate, altele au ales cezariana chiar daca nu au existat motive medicale care sa le impiedice sa nasca natural. Iata cele mai indragite vedete din Romania care au nascut prin cezariana.

1 Giulia Anghelescu

Giulia Anghelescu a nascut in primavara anului trecut o fetita perfect sanatoasa, pe nume Antonia Sabina. Initial, cantareata si-a propus sa nasca natural, insa, din cauza unor probleme de sanatate aparute in ultimele saptamani de sarcina, a fost sfatuita de medicul ei sa nasca prin cezariana.



Sursa foto:Libertatea.ro

2 Gabriela Vranceanu Firea

Gabriela Vranceanu Firea a nascut in luna mai a anului trecut un baietel de 3,630 de kilograme, pe care l-a botezat Petru David. Vedeta a ales sa nasca prin cezariana, deoarece ii era frica de nasterea naturala.



Sursa foto:Expresspress.ro

3 Ellie White

Cantareata Ellie White a nascut in luna noiembrie a anului trecut un baietel perfect sanatos. Nasterea a fost prin cezariana si a avut loc cu o saptamana mai devreme decat era programata. Ellie a ales pentru baietelul ei numele Mihai.




Sursa foto:Libertatea.ro

4 Cristina Spatar

In luna aprilie a anului trecut, Cristina Spatar a nascut o fetita, pe nume Aida Maria. Cantareata a optat pentru o operatie de cezariana, deoarece a dorit sa evite durerile specifice nasterii si eventualele complicatii. Pentru a ramane insarcinata, Cristina Spatar a urmat mai multe tratamente de fertilizare in vitro.




Sursa foto: vedete.rol.ro

5 Andra

In martie 2011, Andra a nascut un baietel, pe care l-a botezat David. Artista a ales sa nasca prin cezariana deoarece a considerat ca aceasta metoda este mult mai comoda, atat pentru ea, cat si pentru bebelus.




Sursa foto:mtv.ro

6 Alina Borcea

In familia Borcea a fost fericire mare cand s-a nascut Alexandru George. Alina Borcea a nascut prin cezariana la sfarsitul lunii mai 2012. Fostul model a ales sa nasca prin cezariana, dintr-un motiv foarte simplu: nu a vrut sa simta durerile specifice nasterii.



Sursa foto: Libertatea.ro

7 Elena Gheorghe

Elena Gheorghe a avut o sarcina normala si a ales sa nasca prin cezariana. Baietelul ei, Nicholas Razvan, a cantarit la nastere 3,240 de kilograme. Deoarece nasterea a fost usoara, Elena s-a recuperat rapid si a stat in spital doar patru zile.



Sursa foto:perfecte.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului