Cresterea copilului

#adoptie #copil adoptat #mamici celebre #copii vedete

7 mamici celebre care au adoptat copii

Adoptia nu mai este de mult timp un subiect tabu printre celebritatile hollyoodiene. Dimpotriva, a devenit un trend, dar si un exemplu de urmat pentru familiile care au posibilitatea financiara de a infia si creste un copil abandonat sau trecut prin experiente dificile de viata.

Iata cateva mamici celebre care au apelat la adoptie pentru a-si intemeia sau mari familia!


1 Angelina Jolie

Angelina Jolie este vedeta al carei nume a fost cel mai des asociat cu adoptia. Chiar daca are trei copii naturali, impreuna cu Brad Pitt, ea nu a ezitat nicio clipa sa adopte alti trei, de diverse nationalitati. Acestia se numesc Maddox, Pax si Zahara.

Jolie a declarat ca, desi speriati la inceput, micutii s-au adaptat destul de repede in sanul familiei lor numeroase si sunt la fel de iubiti precum cei nascuti de ea.

Sursa foto: meredith.com


2 Madonna

Madonna este, asemenea Angelinei Jolie, una dintre celebritatile hollywoodiene care a apelat la adoptie pentru a-si mari familia, chiar daca avea deja doi copii naturali, Lourdes si Rocco.

Faimoasa cantareata a adoptat doi copii, baietelul David Banda Mwale Ciccone Ritchie si fetita Mercy James.

Diva a intampinat foarte multe dificultati, deoarece in Malawi, tara din care a infiat, nu existau legi pentru adoptie, ea fiind prima care a facut acest lucru si care a dat startul adoptiilor in acea regiune si crearii legilor in acest sens.

Sursa foto: meredith.com

3 Katherine Heigl

Celebra actrita din indragitul serial "Anatomia lui Grey" a adoptat, impreuna cu sotul ei, Josh Kelley, o fetita de origine sud-coreeana, pe nume Naleigh.

Actrita sustine ca a fost inspirata de exemplul parintilor ei, deoarece sora ei mai mare a fost si ea adoptata si este din aceeasi regiune precum fiica ei adoptiva.

Sursa foto: meredith.com

4 Sandra Bullock

Procesul de adoptie a lui Louis Bardo Bullock a fost inceput de Sandra Bullock pe vremea cand era casatorita cu Jesse James si a fost finalizat doar de actrita, din cauza despartirii si divortului intentat pe motive de infidelitate.

Asadar, in plin scandal matrimonial si proaspat premiata cu Oscar, Sandra Bullock a devenit, in 2010, mamica singura a unui baietel de origine afro-americana.

Sursa foto: meredith.com


5 Denise Richards

Fosta sotie a lui Charlie Sheen a adoptat o fetita, pe nume Eloise Joni Richards, in mai 2011, si a declarat ca nu este deloc usor sa treci prin toate procedurile, pana sa devii mama adoptiva.

Vedeta sustine ca vedetele nu au statut privilegiat cand vine vorba de a adopta un copil si ca infierea lui Eloise Joni a durat peste doi ani, perioada in care a trecut prin multe incercari grele.


6 Nicole Kidman

Pe vremea cand era casatorita cu Tom Cruise, Nicole Kidman a infiat impreuna cu acesta doi copii - Isabella Jane si Connor Antony. Cei doi nu au reusit sa aiba un copil pe cale naturala si au apelat la adoptie pentru a deveni parinti.

Ulterior, actrita premiata cu Oscar a nascut doua fetite, pe nume Sunday Rosie si Faith Margaret, din casatoria cu Keith Urban.

In urma divortului de Cruise, copiii adoptati au ramas in custodia actritei.

Sursa foto: meredith.com


7 Sharon Stone

Una dintre cele mai sexy si indraznete actrite de la Hollywood este mamica fericita a trei baietei adoptati - Roan Joseph, Laird Vonne si Quinn Kelly.

Toti copiii au fost infiati pe vremea cand era casatorita cu fostul sau sot, Phil Bronstein.

Sursa foto: meredith.com

Foto principala: ezine9.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Top