Cresterea copilului

#1 iunie #cadouri #jocuri de societate #cadouri copii #cadouri copii 1 iunie

6 idei de cadouri de 1 Iunie pentru copii

1 Iunie este la o singura zi distanta, iar tu, ca orice parinte emotionat ca maine este Ziua Copilului, esti in febra cumparaturilor pentru achizitionarea celui mai dragut si nastrusnic cadou pentru prichindelul tau. In cazul in care esti in criza de timp si in pana de idei, noi iti facem munca mai usoara si iti sugeram cateva tipuri de cadouri dragute, cu ajutorul carora sa iti surprinzi maine micutul!

1 Gadget-uri de ultima generatie

Gadget-urile sau dispozitivele electronice de ultima generatie sunt cadouri cu care ii vei castiga interesul si atentia micutului tau de Ziua Copilului, fiind printre preferintele constante ale prichindeilor.

De la laptop-uri pentru copii, tablete, si pana la console cu jocuri sau alte dispozitive moderne, ai o gama variata de produse in magazinele de specialitate, din care poti alege un cadou iscusit pentru prichindelul tau.

Daca sunt folosite adecvat si echilibrat si alese potrivit varstei lui, aceste gadget-uri se pot dovedi extrem de utile in dezvoltarea intelectuala a micutului.

2 Animalut de companie

Un animal de companie, pe care probabil ca il asteapta de mult timp, este cea mai grozava idee de cadou pentru 1 Iunie.

Tocmai cand nu se asteapta si nu are idee ce i se pregateste, surprinde-l cu o pisicuta, un catelus, broscuta sau papagal si cu siguranta va deveni un cadou memorabil, pe care nu-l va uita niciodata.

3 Seturi de construit

Probabil ca nu este o idee noua pentru tine si ca micutul tau deja are cateva seturi de construit in dulapul cu jucarii. Nu-i nicio problema! Prichindeii nu se satura niciodata de astfel de joculete, care-i pun imaginatia si creativitatea la lucru. Cumpara-i de data aceasta un model diferit, care sa aiba si alte dotari sau accesorii speciale, care sa-l distreze pe copil si sa-l tina ceva timp ocupat, pana ii descifreaza toate utilitatile.

4 Jocuri de societate

Jocurile de societate sunt unele dintre cele mai interesante idei de cadou pentru cei mici. Poti opta intre Monopoly, Nu te supara frate, Remi, carti de joc si multe alte variante mult mai moderne si interesante, care se gasesc in orice magazin pentru copii.

Favorizeaza gandirea, creativitatea, imaginatia, dar si spiritul de echipa si il ajuta sa isi dezvolte abilitatile sociale, deoarece se joaca in grupuri de copii.

5 Jucarii de exterior

Un mic tobogan (daca aveti curte), o piscina gonflabila, o trambulina, o casuta, un cart, vehicule cu pedale, un trenulet etc. - toate sunt idei foarte bune pentru a-l distra pe micutul tau si pentru a-i face un cadou de care se va bucura in toata vara, cat tine soarele pe cer.

6 Jucarii muzicale

Majoritatea copiilor adora muzica, iar unii dintre ei chiar manifesta si talent la acest capitol. Fie descopera placerea de a canta la un instrument, fie adora pur si simplu sa fredoneze piese prin casa, dar mai ales sa danseze.

Impresioneaza-l anul acesta cu instrumente muzicale spectaculoase, adecvate varstei si pasiunii lui. De la chitara, centru muzical pentru cei mici, orga, bas, tobe si pana la sisteme audio ceva mai performante, ai o paleta larga de cadouri din care sa alegi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Sfatul expertului