Cresterea copilului

#1 aprilie #copil #aprilie #pacaleli 1 aprilie #pacaleli

5 pacaleli de 1 Aprilie pentru copilul tau

Vine 1 Aprilie si cu siguranta copii tai s-ar bucura sa te vada iesind din pielea adultului grijuliu. Ziua Pacalelilor este o ocazie minunata pentru ca tu si sotul tau sa le faceti cateva farse celor mici. Veti avea o dimineata minunata plina de hohote de ras! Iata mai jos cateva idei care vor testa rezistenta la pacaleli a copiilor.

1. Mesaje pe hartie igienica

Inscriptioneaza hartia igienica din baie cu mesaje de genul: "Iesi afara mai repede!", "Iachhh, ce miros ingrozitor!" sau alte replici in aceeasi nota. Daca ai talent la grafica, nu ezita sa faci si cateva caricaturi. Ruleaza apoi hartia pe sul si ai grija sa o asezi in baie inainte de a se trezi copilul tau. Chiar si daca altcineva va intra de nevoie la toaleta, socul va fi acelasi.

2. Sampon blocat

Daca tot esti in baie, cauta samponul lui, desfa-i capacul si aplica o folie protectoare de celofan peste gura de umplere a recipientului. Sub dus se va chinui minute in sir sa stoarca un strop de sampon. Farsa poate fi aplicata si la recipientele de sapun lichid din casa punand folia pe capatul de absorbtie al sapunului lichid.

3. Mic dejun tip Ice Age

Odrasla ta devoreaza in fiecare dimineata un castron de cereale cu lapte? Nu ezita sa-i faci o farsa strasnica congelandu-i vasul cu o seara inainte. Va fi de-a dreptul socat vazand ca nu poate infige lingura in micul dejun preferat.

4. Confetti in loc de "Buna dimineata!"

Lipeste un tub de confetii pe exteriorul usii de la camera sa si folosete o sfoara legata intre un obiect fix si declansator. Prima iesire din camera in dimineata de 1 Aprilie va fi de neuitat. In cazul in care nu aveti la dispozitie confetti, puteti incerca farsa cu palma peste ochi. In imaginea alaturata aveti si modelul de realizare a acesteia. In orice caz, aveti grija ca palma artificiala sa fie realizata dintr-un material moale.

5. Mic dejun fals

In loc de un ou ochi apetisant servit dimineata, pune in fata copilului tau un fals admirabil. Pe fundul unei farfurii toarna iaurt cam de dimensiunea unui albus prajit de ou. Peste acesta asaza o jumatate de piersica din compot. Chiar daca face ochii mari la prima inghititura, lasa-l sa termine de mancat. Reteta este de-a dreptul delicioasa. PS: Sa nu te mire daca micutii iti clocesc si ei o pacaleala strasnica inca de pe acum. Vei afla pe 1 aprilie.

Sursa foto: flickr.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului