Cresterea copilului

#hanorace copii #haine copii

5 modele de hanorace pentru copii ideale pentru primavara aceasta

Este inceput de primavara, asa ca iti recomandam sa completezi cat mai curand garderoba copilului tau cu hanorace frumoase si comode. Hanoracul este articolul vestimentar de nelipsit in aceasta perioada a anului, deoarece poate fi imbracat foarte usor daca vremea se schimba si se potriveste aproape la orice fel de tinuta.

 

Iti recomandam sa comanzi hanorace copii de la BEBE KIKI, la preturi excelent. Recent, magazinul online BEBE KIKI si-a schimbat infatisarea si odata cu aceasta schimbare au fost adaugate si produse noi. Iti recomandam sa vizualizezi toate hanoracele si sa le alegi pe cele potrivite copilului tau. In continuare, iti prezentam cateva modele de hanorace ideale pentru primavara aceasta, pe care le poti comanda direct de pe site-ul BEBE KIKI.

Primavara, cu totii simtim nevoia de a purta haine colorate, cu imprimeuri deosebite. Asa este si primul articol vestimentar pe care ti-l prezentam. Este vorba despre acest Hanorac baieti bumbac dinozauri bleu. Avand in vedere imprimeul, suntem siguri ca si copilul tau il va adora. Este realizat din 100% bumbac, pe interior prezinta o dublura de bumbac alb, iar finisajul este foarte fin la atingere. Hanoracul poate fi purtat atat in excursii, dar si la gradinita, la scoala, in parc sau la locurile de joaca, fiind foarte usor de integrat in diferite tinute.

Avand in vedere ca primavara este capricioasa, va fi nevoie si de hanorace putin mai groase, excelente pentru purtat in zilele mai friguroase. Astfel, iti recomandam acest Hanorac baieti bumbac vatuit freedom bleu-albastru. Este fabricat majoritar din bumbac, asa ca este comod, usor de intretinut si va fi perfect pentru a-i tine de cald copilului tau. Suntem siguri ca vei aprecia si faptul ca prezinta elastic atat la maneci, dar si in partea de jos, pentru a fi mai comod si a pastra mai bine caldura.

Pentru fetitele cochete, recomandam un hanorac deosebit, ce poate fi purtat atat la ocazii speciale, dar si la tinutele de zi cu zi. Este bine sa lasi copilul sa isi manifeste creativitatea si sa poarte tinute gandite de el. Aceasta Rochita tip hanorac imprimeu hello roz somon este ideala pentru toate fetele carora le plac hainutele cat mai colorate sau cu imprimeuri deosebite. Hanoracul este confectionat dintr-un material fin la atingere si cu siguranta va fi una dintre cele mai purtate piese vestimentare din garderoba copilului.

Tot pentru fetite recomandam si un deosebit Hanorac fete bumbac vatuit stay positive bej-negru. Asa cum poti observa si din imagine, are un design si un mesaj deosebit, asa ca sigur va fi pe placul fetitei tale. Este confectionat in principal din bumbac si este foarte fin la atingere. Se va integra cu usurinta in aproape orice tinuta pentru zi, inclusiv pentru cele de mers la gradinita sau scoala.

Am lasat la final un hanorac foarte haios, care cu siguranta va deveni preferatul tuturor. Este vorba despre acest Hanorac bumbac copii albastru dino. Este realizat 100% din bumbac si asa cum poti observa, are aplicatii haioase atat pe gluga, dar si pe fata hanoracului.

 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre, iar daca vrei sa comanzi unul dintre aceste hanorace, intra pe site-ul BEBE KIKI.

FOTO: bebekiki.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare