Cresterea copilului

# garderoba scolari #scolari #incaltaminte

4 tipuri de incaltaminte ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba copiilor scolari

Copii scolari au nevoi speciale cand vine vorba de incaltaminte. Din pantofarul acestora nu trebuie sa lipseasca pantofii de scoala, adidasii comozi ideali pentru orele de educatie fizica, incaltamintea pentru parc si timp liber. In cazul in care cei mici practica un sport, este important sa se aleaga incaltaminte adecvata, care sa raspunda necesitatilor, care sa le asigura libertate de miscare.

 

Alegerea incaltamintei pentru copii este o sarcina importanta, de aceea ne-am propus sa descoperim care sunt caracteristicile articolelor de calitate dar si ce tipuri de pantofi nu trebuie sa lipseasca din pantofar.

Ce incaltaminte este potrivita copiilor de scoala?

In primul rand trebuie sa se tina seama de anotimp, incaltamintea trebuie sa asigure in primul rand confort. Pentru perioade de iarna cand temperaturile sunt scazute trebuie selectate cizme, ghete, bocanci sau adidasi copii cu strat termoizolant generos. Pentru sezonul de tranzitie sunt recomandati pantofii din piele, sneakersii, cizmele din cauciuc. Vara nu trebuie sa lipseasca din pantofar sandale, balerini, loafers si tenisi comozi.

Tinutele de scoala trebuie completate de incaltaminte cu aspect formal. Sunt potriviti pantofi copii din piele, acestia fiind flexibili, asigurand libertate de miscare, si totodata avand aspect formal. Sunt recomandati pantofii din piele cu talpi usoare, ergonomic construite, ce asigura stare de bine celor mici chiar cand acestia sunt purtati perioade indelungate.

Sunt permisi si adidasii si pantofii sport, in special in perioadele de tranzitie, dar si in zilele in care activitatile micutilor sunt preponderent dinamice. Se recomanda achizitionarea de adidasi de calitate, articole realizate din materiale speciale ce sustin sanatatea celor mici. 

In perioada de vara cand temperaturile sunt foarte ridicate si transpira foarte mult picioarele copiilor scolari poti fi protejate adaptandu-se articole de incaltaminte decupate, realizate din materiale ecologice, naturale. Sunt mai potrivite sandalele din piele, espadrilele realizate din materiale sustenabile ( in, bumbac) si slapii din cauciuc natural. 

4 tipuri de incaltaminte indispensabile  - solutii de confort pentru copii scolari activi Adidasi copii  - solutii pentru scoala, timp liber si parc

Adidasii sunt fara doar si poate, articole de incaltaminte indispensabil copiilor scolari. Sunt acele piese pe care le poarta cu placere la joaca, la plimbare, in vacanta, la antrenamente. O pereche de adidasi copii bine selectate, intregesc tinutele de scoala, de timp liber si sport ale celor mici permitandu-le sa se simta confortabil, sa se miste si sa se bucure de timp de calitate petrecut in aer liber.

Pantofi din piele - ideali pentru scoala si tinute formale comode

Este cert, nicio tinuta de scoala nu poate fi completa fara pantofi copii confectionati din piele. Aceste piese aduc un plus de eleganta in garderobele celor mici. Fie ca sunt selectati pantofi cu aspect modern, in culori neutre, ori pantofi formali sau pantofi din piele in culori vesele, acestia imprima intregii tinute prestanta, stil, bun gust. 

Sandale din piele pentru fetite si baietei - articole must-have in sezonul de vara

O pereche de sandale din piele pentru fetite in culori pastel completeaza in mod natural tinutele de vara creionate in jurul rochitelor inflorate ori a celor din panza topita. O pereche de sandale in culori metalizate ajuta la crearea unor tinute expresive, apreciate de tinerele domnisoare. Si baieteii se pot bucura de stilizari expresive create cu ajutorul sandalelor din piele, articole de incaltaminte ce datorita confortului sporit sunt apreciate cand temperaturile sunt ridicate. 

Ghete imblanite - confort si la temperaturi scazute

Fara doar si poate, in sezonul de iarna principala caracteristica a articolelor de incaltaminte trebuie sa fie confortul. Alegand ghete imblanite cu proprietati termoizolante, cu talpi usoare si design modern, cei mici vor fi recunoscatori. Se vor simti impecabil si se vor bucura de timp de calitate petrecut in aer liber. 

Acestea sunt articolele must have din pantofarul copiilor scolari, micuti ce se afla intr-o perioada de crestere si dezvoltare. Trebuie precizat ca acestea si-au castigat popularitate binemeritata, dar nu sunt singurele ce merita atentia celor ce doresc sa ii ajute pe micuti sa creasca si sa se dezvolte frumos. 

FOTO: adobestock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare