Cresterea copilului

# bumbac organic # haine pentru copii

3 motive pentru a alege haine pentru copii din bumbac organic

 

Hainele pentru copii sunt dragute si indragite de catre toti parintii. Cu o atat de mare diversitate de modele la indemana, este usor sa cazi in tentatie si sa cumperi haine pentru copii de diverse culori si modele.

Cel mai important aspect de luat in considerare insa, este materialul din care acestea sunt confectionate. Ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa investesti in hainute frumoase, dar care sunt create din materiale de slaba calitate. Acestea provoaca o senzatie neplacuta in contact cu pielea, sau chiar iritatii. Pentru a te asigura ca toate hainutele sunt de calitate si confortabile, iELM, cel mai indragit brand de imbracaminte pentru cei mici, iti prezinta 3 motive pentru a alege haine pentru copii din bumbac organic:

Este un material confortabil si rezistent

Activitatile copiilor cer o imbracaminte adecvata: haine pentru copii care sa fie confortabile, lejere si care sa le dea o anumita libertate de miscare celor mici. Indiferent de sezon, aceste criterii trebuie respectate. Pana la urma, copilasii ies la joaca pe orice tip de vreme.

Un alt aspect de luat in vedere este longevitatea si rezistenta materialului. Avand in vedere ca activitatile si jocurile copiilor pot contribui la degradarea hainutelor, este bine de stiut ca bumbacul este un material rezistent. Acesta nu isi pierde proprietatile sau elasticitatea, chiar si dupa o perioada mai indelungata de purtare.

Astfel, hainele pentru copii pe care le indragiti atat de mult - atat tu ca parinte, cat si micutul tau - vor rezista mai mult timp in care veti petrece momente frumoase impreuna.

Este hipoalergenic si tratat fara substante daunatoare

Sanatatea celor mici poate fi afectata de hainele pe care acestia le poarta, mai ales daca sunt realizate din materiale sintetice. Acestea ii pot cauza alergii si iritatii copilului tau. Bumbacul certificat GOTS este, insa, un material natural si hipoalergenic, asadar nu trebuie sa iti faci griji cu privire la aceste tipuri de reactii.

Pe langa calitatea materialului, atunci cand alegi haine pentru copii, trebuie sa mai tii cont de un alt aspect: alege produse care nu sunt tratate cu substante toxice, precum ingrasaminte sintetice sau pesticide. Bumbacul certificat GOTS nu este tratat cu astfel de substante, ceea ce il face perfect si sigur pentru hainele pentru copii. Pe deasupra, este prietenos si cu mediul inconjurator.

Bumbacul permite pielii sa respire si regleaza umiditatea

Atunci cand alegi haine pentru copii, este normal sa te gandesti in primul rand la confortul lor. Optand pentru acest material organic, te asiguri ca micutul tau se va simti in largul lui atat in anotimpurile reci, cat si pe vreme calduroasa. Acest material ii va asigura confortul termic si va regla umiditatea. Bumbacul lasa pielea sa respire mult mai eficient decat materialele sintetice, precum poliesterul. Astfel, copilul tau nu va transpira in exces si vei putea evita racelile datorate schimbarilor de temperatura.

Un alt motiv pentru care este bine sa alegi haine pentru copii din bumbac organic este calitatea somnului. Deoarece acest material permite eliminarea umezelii si lasa pielea sa respire, ofera o calitate mai buna a somnului. Asadar, atunci cand il imbraci in haine pentru copii din bumbac organic, poti fi sigur ca micutul tau se va simti confortabil atat in miscare, pe terenul de joaca, cat si in timpul somnului.

 FOTO: ielm.ro

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului