Cresterea copilului

#rechizite ieftine # rechizite copii #prima zi de scoala #rechizite

10 rechizite la cel mai bun pret! Ce au nevoie copiii, in prima zi de scoala

A mai ramas putin timp pana la inceperea noului an scolar, iar parintii au inceput deja cautarile pentru cele mai importante rechizite, necesare in prima zi de scoala. Desigur, pe parcurs, fiecare invatator sau profesor va avea propriile cerinte, insa copii trebuie sa aiba strictul necesar inca din prima zi.

Iata o lista cu cele mai ieftine rechizite pe care le poti achizitiona si tu pentru cel mic, pentru a evita aglomeratia din magazine, de la inceputul anului scolar:

1. Ghiozdan. Un ghiozdan este de nelipsit de pe lista de cumparaturi, indiferent de varsta copilului. Desigur, dimensiunile acestuia trebuie alese cu grija, in functie de necesitatile si varsta copilului. Alege un ghiozdan solid, cu multiple compartimente, in care copii sa-si poata depozita tot ceea ce au nevoie. Poti alege pentru modele simple sau pentru ghiozdane cu imprimeuri din desenele si filmele preferate ale celor mici. Pretul unui ghiozdan porneste de la 40 de lei.

2. Penar. Nici penarul nu trebuie sa lipseasca de pe lista de cumparaturi. Alege unul mare, cu multe compartimente, in care copilul sa-si poata tine cariocile, creioanele colorate, stiloul, rigla, radiera, ascutitoarea si orice mai are nevoie la scoala. Pretul unui penar porneste de la 20 de lei.

3. Caiete. Toti copiii au nevoie de caiete. Desi pe parcurs, profesorii pot avea diverse cerinte, ii poti achizitona din timp copilului cateva caiete, normale si cateva caiete studentesti, dar si un caiet de muzica, unul de biologie si unul de geografie. Pretul acestora porneste de la 4 lei.

4. Creioane. Un set de creioane grafit cu radiera, nu trebuie sa lipseasca din lista de rechizite a copilului. Un astfel de set, contine 10 creioane si costa doar 4 lei.

5. Ascutitoare. O ascutitoare buna este esentiala pentru cei mici si in plus, nu este deloc scumpa. Pretul acesteia porneste de la 6 lei.

6. Pix cu gel. Pixurile cu gel sunt ideale pentru copii. Acestea pot inlocui cu succes un stilou, mai ales in cazul elevilor de liceu, unde restrictiile nu mai sunt atat de mari. Un pix cu gel costa 15 lei.

7. Cerneala pentru stilou. Daca cel mic are deja un stilou, asigura-te ca are si suficienta cerneala pentru anul scolar. Cumpara din timp o calimara cu cerneala albastra. Pretul acesteia porneste de la 67 de lei.

8. Acuarele. Orele de desen sunt printre preferatele copiilor. Asigura-te ca cel mic are acuarele de calitate. Un set de goase, cu 6 culori, de baza, costa 12 lei.

9. Plastelina. In clasele mici, copii au nevoie si de plastelina, la orele de arta plastica. O bucata de plastelina, ambalata in folie, costa 11 lei. Bucata are 500 de grame.

10. Lipici solid. Tot la orele de arta plastica, cei mici vor avea nevoie si de lipici. Un tub cu lipici solid, costa doar 5 lei.

Citeste si:

NU contribui la aparitia deviatiilor coloanei copilului! Cum alegi ghiozdanul, in functie de greutate

Sursa foto: pedagoteca.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului