Credite & Leasing

#credit #promotie #banca. #adeverinta de salariu

Vrei un credit? Vezi ce conteaza in afara de venit

Bancile isi arata, prin lansarea diverselor promotii , prin reducerea costurilor sau pur si simplu prin declaratii publice, disponibilitatea de a acorda din nou credite. Totusi conditiile sunt mai aspre decat inainte de criza.

Tot ce doresc bancile de la solicitantul de credit este certitudinea ca acesta va restitui imprumutul. Un nivel ridicat al venitului, desi important pentru accesarea unei sumei mai mari de bani, nu este suficient din perspectiva institutiei finantatoare.

Astfel, clientul trebuie sa convinga banca de caracterul stabil al veniturilor pe care le obtine.

Domeniul de activitate si vechimea la locul de munca, situatia financiara a firmei angajatoare sunt aspecte la fel de importante pentru institutia creditoare ca valoarea salariului sau istoricul de creditare ale solicitantului.

Totodata, bancile solicita o vechime la locul actual de munca de minimum 3 luni , precum si o vechime totala in munca, neintrerupta, de cel putin 1 an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului