Credite & Leasing

# prima casa 4 #credit locuinta #credit #prima casa #locuinte

Cate locuinte s-au achizitionat prin programul "Prima Casa 4"

Premierul Emil Boc a anuntat, vineri, ca prin programul " Prima Casa 4 " s-au achizitionat in doua luni peste 4.000 de locuinte.

"In momentul de fata sunt 16 banci care si-au manifestat intentia de a lucra in acest program, iar 14 au semnat deja conventiile cu Fondul si sunt direct implicate in aplicarea acestui program. Pana in acest moment, in doua luni de la noua varianta a programului ' Prima casa ' s-au acordat 4.173 de garantii guvernamentale in valoare de aproximativ 160 de milioane de euro - 80 de milioane suportate de banci si 80 de milioane suportate de stat, prin Fondul de Garantare . Programul isi atinge scopul, acela de a-i sprijini pe cei care nu au casa sa si-o achizitioneze si sa nu mai plateasca chirie ", a afirmat Boc.

Premierul a mai spus ca cele mai multe apartamente cumparate prin "Prima Casa 4" au fost cele cu doua camere. De asemenea, cea mai mare pondere in achizitii au avut-o municipiile Bucuresti, Cluj si Timisoara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea