Craciun in familie

#moment potrivit pentru despartire #sarbatori #despartire #despartire cuplu

6 motive sa-i spui "adio" inainte de Sarbatori

Sarbatorile sunt incarcate de romantism si nimeni nu isi doreste sa le petreaca singur. Dar cand o despartire devine iminenta, nu trebuie sa astepti pana dupa Anul Nou pentru a face pasul cel mare.

Cu cat mai repede, cu atat mai bine

O despartire este intotdeauna dureroasa, dar cand e timpul sa o faci, fa-o, daca nu vrei sa ai de suferit si mai mult! Nu are niciun rost sa mai astepti cateva saptamani atunci cand stii ca oricum nimic nu se va schimba. S-ar putea ca, in loc sa ai parte de sarbatori linistite, sa te trezesti in mijlocul unui scandal imens care sa iti faca mai mult rau.

"Scapi" de cumpararea unui cadou pentru cine nu merita

Poate parea meschina o astfel de mentalitate, dar, sa fim seriosi, nu mai bine cu banii cu care i-ai fi cumparat ceva iubitului tau de care urmeaza sa te desparti, i-ai cumpara mamei tale acea pereche de pantofi pe care si-o doreste atat de mult? Si bucuria ta va fi mult mai mare, cu siguranta, mai ales ca mama va aprecia fara doar si poate acest cadou.

Dispare din fotografiile de vacanta

Gandeste-te ca daca oricum nu vrei sa-l mai vezi dupa Revelion, daca veti petrece sarbatorile impreuna, se va regasi si el in amintirile digitale de la petrecerile in familie sau cu prietenii, astfel ca vei fi nevoita sa il mai revezi multa vreme de acum incolo. Cum ar fi sa le povestesti copiilor tai peste ani: "Aici sunt bunica si bunicul tau, asta sunt unchiul si matusa ta, aici sunt eu si... tipul de care m-am despartit la o saptamana dupa ce am facut aceasta fotografie".

Daca amani o data, vei amana la nesfarsit

Gandeste-te ca daca amani acum luarea acestei decizii pe care o consideri oricum inevitabila, vei mai amana o data si dupa Anul Nou pentru ca vine Sfantul Valentin, si parca iar n-ai vrea sa fii singura. Apoi, 1 Martie si tot asa. Nu exista un moment mai bun pentru o despartire decat acela in care simti ca nu se mai poate face nimic.

Poti saruta pe oricine vrei sub vasc

Ei, bine, cine stie de cand iti doresti sa te apropii mai mult de fostul coleg de liceu, acela inalt si frumusel care te lasa sa copiezi temele la matematica! Acum e momentul. Petrecerea de Revelion in compania prietenilor mai vechi iti poate da aceasta ocazie.

Scapi de un stres

Nu merita sa te stresezi sa faci lucrurile sa mearga si sa faci tot felul de compromisuri pentru a fi cu cineva cu care, de fapt, nu mai vrei sa fii. Sa te pui pe tine pe primul plan nu inseamna neaparat ca esti egoista. Nu in cazul de fata!

Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului