Cozonac de Paste

#cozonav vinars #cozonac Catalin Scarlatescu #Catalin Scarlatescu

Cat costa cozonacul cu vinars de la Catalin Scarlatescu. Meniul de Paste 2025 gata pregatit, direct de la restaurant

Daca iti place sa-ti rasfeti papilele gustative de sarbatori, atunci n-ai cum sa ratezi meniul de Paste 2025 pregatit de chef Catalin Scarlatescu, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bucatari din Romania. Anul acesta, celebrul chef a pregatit un festin cu totul special, cu preparate traditionale reinterpretate si ingrediente de cea mai buna calitate. Vedeta absoluta a meniului este cozonacul cu vinars, o reinterpretare rafinata a desertului clasic romanesc, care deja a starnit valuri de curiozitate si pofta printre fanii gastronomiei.

Hai sa vedem impreuna ce contine meniul de Paste 2025 semnat de Catalin Scarlatescu, cat costa fiecare preparat si, bineinteles, cat costa cozonacul cu vinars, desertul care face furori in aceasta perioada.

Traditie si rafinament: cozonacul cu vinars semnat de Catalin Scarlatescu

Cozonacul cu vinars este un upgrade deluxe al cozonacului clasic. Chef Scarlatescu nu s-a multumit doar cu reteta bunicii, ci a adaugat un strop de lux in fiecare felie. Ce-l face atat de special? In primul rand, vinarsul – un distilat din vin maturat in butoaie de stejar, cu arome intense de fructe uscate, vanilie si lemn. Acesta este adaugat in aluatul cozonacului, dar si in crema cu nuci si cacao, oferind desertului o profunzime aparte.

Asa cum marturiseste chiar chef-ul: „Am vrut sa fac un cozonac care sa nu fie doar dulce, ci sa-ti spuna o poveste. Vinarsul este sufletul lui. Iti da acel ceva in plus care te face sa inchizi ochii de placere.”

Pretul cozonacului cu vinars este de 149 de lei pentru un exemplar de aproximativ 1,2 kg, ambalat elegant, perfect pentru a fi oferit cadou sau savurat in familie. Este disponibil exclusiv prin precomanda, in limita stocului produs in atelierul culinar al chef-ului.

Meniul complet de Paste 2025 by Catalin Scarlatescu

Pe langa cozonacul vedeta, meniul de Paste Scarlatescu 2025 este o adevarata desfatare culinara. Fiecare preparat este gandit astfel incat sa imbine traditia cu gustul sofisticat. Iata ce poti comanda:

1. Drob de miel reinterpretat – 89 lei (500g)

Reteta cu carne de miel crescut in gospodarii locale, organe atent selectionate, verdeturi proaspete si un sos de iaurt cu usturoi confiat.

2. Oua umplute cu mousse de foie gras – 59 lei (4 bucati)

Un aperitiv cu adevarat special, in care banalul ou devine o explozie de rafinament.

3. Sarmale in foi de vita cu carne de curcan si orez negru – 99 lei (600g)

Usor de digerat, dar la fel de savuroase, cu un sos tomat aromat si smantana de bivolita.

4. Friptura de miel la cuptor cu ierburi mediteraneene – 139 lei (portie generoasa)

Carne marinata 24 de ore, coapta lent, servita cu garnitura de cartofi fondanti si legume de primavara.

5. Pasca cu branza dulce si fistic – 119 lei (1 kg)

Textura cremoasa, aroma delicata de portocala si crocantul fisticului – un must-have.

Merita sa alegi meniul de Paste Scarlatescu?

 

 

Sa fim seriosi – nu toata lumea are timp sau chef sa gateasca timp de doua zile, mai ales cand vrei sa te bucuri de sarbatoare, nu sa alergi prin supermarketuri. Meniul de Paste semnat de Catalin Scarlatescu iti ofera:

  • calitate premium a ingredientelor,  – totul este gatit din produse locale, alese pe spranceana;
  • gust autentic, dar sofisticat – reinterpretari care pastreaza sufletul traditiei;
  • prezentare de restaurant fine dining, direct la tine acasa.

Ce spun cei care au gustat deja preparatele

Feedback-ul celor care au comandat meniul de Paste in anii trecuti este extrem de pozitiv. Multi spun ca este „cel mai bun cozonac mancat vreodata” sau ca „friptura de miel era atat de frageda incat nu aveai nevoie de cutit”.

Pe retelele sociale, #cozonaculcuvinars si #meniulScarlatescu au inceput deja sa stranga sute de postari, semn ca interesul pentru preparatele sale este mai mare ca oricand.

Verdictul final: merita sau nu?

Daca esti fan al mancarurilor gustoase, daca vrei ceva diferit, dar pastrezi respectul pentru traditie, si daca iti doresti o masa de Paste fara efort, atunci meniul de Paste de la Catalin Scarlatescu este exact ce cauti.

Cozonacul cu vinars este mai mult decat un desert – este o experienta. Si da, poate parea scump la prima vedere, dar calitatea, gustul si povestea din spatele lui justifica fiecare leu.

Asadar, daca inca te intrebai cat costa cozonacul cu vinars de la Catalin Scarlatescu – acum stii: 149 lei pentru un moment de rasfat absolut. Si daca vrei sa mergi all in, meniul complet de Paste 2025 este gata sa-ti transforme masa intr-un festin demn de un restaurant cu stele Michelin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cozonac-de-paste

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare