Cozonac de Craciun

#pasca Paste #cozonac Paste #chocolat #paste

Recomandari de la Chocolat - Ce deserturi nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste

Stim cu totii ca Pastele este motiv de bucurie si de reuniune cu cei dragi, iar obiceiurile noastre au in centru masa de Paste. Este momentul in care familia se reuneste pentru a-si impartasi ganduri frumoase si pentru a se delecta cu preparate dintre cele mai alese.

Pregatirea tuturor felurilor de mancare implica multa munca si dedicare, tocmai de aceea recomandam noi desertul, cel mai asteptat fel: produsele delicioase de la Chocolat!

In Colectia de Paste de la Chocolat gasesti o gama variata de produse, de la dulciurile traditionale romanesti, pana la preparate mai speciale, precum macarons, ciocolaterie sau praline de ciocolata. Sunt preparatele ideale pe care sa le alegi pentru a-i impresiona placut pe cei dragi. Iti prezentam mai jos o lista delicioasa de produse de calitate pe care le poti comanda si tu chiar acum:

Incepem cu nelipsitii cozonaci. Secretul celor mai pufosi si deliciosi cozonaci se afla in laboratorul Chocolat! Sunt pregatiti cu grija si daruire pentru a ajunge pe masa ta de Paste. Il poti alege pe cel clasic, cu nuci, crema de ciocolata, stafide si rom, iar daca vrei ceva cu adevarat special, exista si varianta glazurata cu ciocolata cu lapte si nuci - doua variante la fel de savuroase! Cozonacii Chocolat vor fi cu siguranta vedetele mesei de Paste!

Nu poti uita nici de pasca! Aceasta este un preparat traditional romanesc si este nelipsita de pe mesele de Paste. Pasca Chocolat este facuta din aluat de cozonac, crema cu branza si stafide.

Cat de special poate fi gustul Chocolat? Nu vei afla decat daca alegi coloratele macarons! Masa de Paste va fi plina de culoare si deosebita! Nenumarate creme fine de ciocolata, dulceata delicata de mure, infuzie de vanilie si multe alte ingrediente se regasesc in faimoasele macarons de la Chocolat, ce vor aduce un plus de fericire in aceasta zi importanta din an.

Daca vrei sa adaugi si o doza de rafinament, pune pe lista si gama de praline si ciocolaterie. Ii vei impresiona intr-un mod placut pe cei dragi, oferindu-le cele mai rafinate praline belgiene, topite si modelate in laboratoarele campionului mondial de cofetarie si furnizorul oficial al Casei Regale al Belgiei.

Un concept deosebit oferit de Chocolat sunt pralinele sub forma de oua colorate, o bucurie atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici.

Toate cele mentionate mai sus sunt integrate si in pachete cadou remarcabile! Asadar, daca tu esti cea care merge in vizita la cei dragi, poti oferi cu incredere aceste cosuri cu bunatati, ambalate elegant. Pe langa deserturile deosebit de gustoase, toate pachetele cadou corporate contin si o sticla de vin rosu!

Nu uita ca cei dragi merita intotdeauna ce e mai bun si cu siguranta vor aprecia deserturile gustoase si realizate cu dragoste la Chocolat Boutique Restaurant!

 Sursa foto: chocolat.com.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului