Cosmetice Bio

#machiaj bio #bio cosmetics #machiaj halloween # cosmetice bio

7 idei inedite pentru un machiaj bio de Halloween

31 octombrie, noaptea vrajitoarelor sau Halloween…oricum ai numi-o, aceasta zi trezeste aceleasi epopei; petreceri cu tematica, tinute elaborate, personaje parca desprinse din basme sau filme, accente greu de trecut cu vederea, insotite de un make-up adecvat.

Pentru a fi atractia petrecerii la care te duci, poti incerca urmatoarele propuneri de make-up care se asorteaza cu tematica sezonului.

1. Personaje cu priviri parca intepatoare, buze puternic conturate, look-ul “Bloody” este abordarea clasica si vesnic in trend a acestei perioade. Movul inchis al fardul mono Happy houre by Benecos este accentuat de tusul negru, acesta adaugand profunzime privirii tale. Pentru a completa machiajul, rujul Dark red by Benecos este accentul cel mai potrivit. Ca toate detaliile sa fie perfecte, oja Red capret by Benecos este alegerea ce trebuie sa  insoteasca acesta alegere.

O atingere de pretiozitate este adusa de o bijuterie tatuata de argint.

2. Doresti o abordare demna de serialele hollywoodiene? Atunci look-ul “Adams” poate fi ceea ce cauti. Cu ajutorul tonurilor de gri si negru ale fardului duo Shady grays by Benecos poti crea acea profunzime din privirea Morticiei Adams. Pentru un aspect mai dark foloseste tusul negru, ceea ce va oferi machiajului nu doar intensitate, ci il va ajuta sa se pastreze mai mult timp perfect. Unghiile si buzele rosii sunt un must have al acestei abordari, astfel incat oja Vintage red by Benecos si rujul Just red by Benecos nu trebuie sa lipseasca din ritualul tau de deghizare.

Personalizeaza-ti look-ul cu ajutorul unei bijuterii tatuate de argint.

3. Toamna… culori caramizii, galbene si rosii; miros de frunze umede si fructe coapte. Pentru cele ce doresc o abordare mai jucausa, look-ul “Pumpkin” satisface aceasta dorinta. Joaca-te cu nuantele toamnei ale fardului duo Celebrate by Benecos, conturaza-ti ochii cu un creion Kajal brown by Benecos, lasa nuanta pralinelor a glossului Praline by Benecos sa iti defineasca buzele, iar caramiziul oje Spice me up by Benecos sa iti accentueze unghiile.

Rasfata-te cu acel accent de unicitate oferit de o bijuterie tatuata de aur 24k.

4. Basme, povesti cu zane, fantasme de mult stinse… look-ul “Fairytale” te poarta in timp trasnformandu-te in acea zana buna a copilariei. Pentru a obtine acea sclipire foloseste fardul roz sidefat Fairytale by Benecos, contureaza pleoapa superioasa cu tus negru pentru a adauga un aer de mister, iar buzele lasa-le colorate de atingerea sidefata a rujului Hot pink by Benecos. Oja Oh Lala! by Benecos va desavarsi aceasta deghizare. Daca esti dornica sa experimentezi si alte nuante oja Peach Sorbet by Benecos si oja Sparkle by Benecos te pot insoti in aceasta experienta.

Pentru o aparitie ravasitoare, completandu-ti tinuta cu o bijuterie tatuata de aur 24k sau argint.

5. Pentru a fi o adevarata regina a ghietii, look-ul “Ice” are ingredientele necesare. Fardul duo Clouds by Benecos te va ajuta sa faci trecerea de la sclipirea zapezii la albastrul de gheata, iar tusul va aduce profunzime privirii tale. Evidentiaza-ti zambetul cu rujul Dark red by Benecos, iar unghiile lasa-le sarutate de atingerea usor metalizata a ojei Ice, Ice, Baby.

O bijuterie tatuaj de argint va desavarsi acest look.

6. Ti-e dor de vara, soare, mare? Nu este nevoie sa astepti atatea luni pana la ea! Look-ul “Mermade” iti propune o abordare exotica plina de culoare. Asemenea culorii oceanului, fardul mono Mermade by Benecos se asorteaza cu usurinta atat tenului bronzat cat si celui natural. Rujul Soft coral by Benecos te va ajuta sa transformi acest look cuminte intr-unul intraznet, datorita nuantei sale asemenea coralului. Daca doresti un accent mai linistit poti incerca fardul duo Ocean by Benecos si rujul Peach by Benecos. O atingere a verii se va revarsa si asupra unghiilor tale cu oja Peach Sorbet by Benecos.

Pentru un plus de stralucire rasfata-ti corpul cu o bijuterie tatuaj de aur de 24k.

7. Se spune ca odata trecuta, copilaria, nu se mai intoarce. Sa fie oare asa? Simte-te iar un copil zburdalnic adoptand un look plin de umor si personalitate. Look-ul “Shrek” te poarta in lumea domnitelor, a dragonilor, a capcaunilor. Fii jucausa si incerca fardul duo Ocean by Benecos ce reprezinta combinatia perfecta dintre albastrul cerului si smaraldul apelor oceanului. Adauga mai mult dramatism cu ajutorul tusului negru, iar buzele personifica-le cu rujul Soft coral by Benecos. Verdele ojei Green way by Benecos te va ajuta sa iesi din anonimat datorita intensitatii ei.

Incununeaza aceasta transformare cu o bijuterie tatuaj de aur de 24k.

Pentru a realiza un ten asemenea portelanului poti folosi Pudra compacta Porcelain by Benecos, iar cu ajutorul pudrei iluminatoarea Stardast by Benecos vei obtine acea stralucire perfecta care va pune in evidenta machiajul tau.

Deghizeaza-te, joaca-te, amuza-te si, de ce nu, straluceste asemenea unei bujuterii toata seara alaturi de aceste propuneri.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare