Confortul casei tale

#case de inchiriat #casa inchiriata #chirie bucuresti #investitie #chirie #amenajarea casei

Ghid pentru decorarea unui apartament inchiriat

Nu este casa ta, deci nu prea ai avea multe motive sa faci inestitii masive, dar nu poti sa te lipsesti de confortul dat de un spatiu intim pe care sa il numesti al tau. Cum rezolvi, deci, dilema decorarii unui apartament inchiriat in care urmeaza sa te muti?

Primul lucru este sa vezi ce ti se permite sa modifici si sa schimbi in decorul existent deja, iar apoi, in functie de buget, nu ai decat sa treci la treaba punand in practica cateva trucuri eficiente.

Dupa cum am spus de la inceput, casa nu este a ta, prin urmare nu ai de ce sa investesti o avere in decorarea ei. In acest caz, reconditionarea unor piese de mobiler vechi este o solutie ieftina si originala.

Nu ai nevoie de piese masive, ci de mici unitati de mobilier care sa vina cu sertare si rafturi atasate. De asemenea, poti folosi scaune vechi sau fotolii carora sa le schimbi infatisarea.

Spatiu de depozitare

 

De obicei, casele de inchiriat nu vin cu un spatiu de depozitare extrem de generos si, in ciuda faptului ca abia te-ai mutat, vei vedea cum se strang mormane de lucruri pe langa tine pe care nu mai stii pe unde sa le asezi.

Incearca sa te orientezi catre piese de mobilier care iti dau ocazia sa depozitezi diverse maruntisuri in ele. Canapele cu lada de depozitare, un ottoman in care sa iti pui diverse lucruri, casete de lemn care pot fi atat decorative, cat si utile pentru a-ti ascunde lucruri marunte - toate acestea sunt variante ce te vor ajuta sa iti aranjezi spatiul din noua locuinta dupa bunul tau plac.

Accesorii utile

 

Pana acum te-ai rezumat la partea practica, dar este cazul sa iti indrepti atentie si spre ceea ce reprezinta un strop din personalitatea ta presarata peste acest decor.

Accesorizeaza spatiul din noua ta casa cu elemente care sa reflecte modul tau de viata si sa creeze imaginea de intimitate a unui camin adevarat. Pernute decorative, mici traverse colorate asternute pe podea, fotografii personale in rame din materiale originale pot da un aer nou casei pe care tocmai ai inchiriat-o.

Pe langa faptul ca iti dau sentimentul de securitate ca apartii acelui loc, au si rolul de a ascunde unele defecte pe care nu ai avut timp sa le remediezi din momentul in care te-ai mutat aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului