Confortul casei tale

#Analko # plase impotriva insectelor #plase de insecte #plase plisse

De ce sa folosim plase de insecte?

Fie ca locuiti la casa sau la bloc, alege plase de insecte pentru protectia impotriva tantarilor si a insectelor. Compania Analko Aluminium Industry va ofera o gama variata de plase de insecte indiferent de complexitatea proiectului sau de dimensiunile dorite.

Pentru locuintele situate la bloc, de regula plasele se monteaza la fereastra iar pentru cei care locuiesc la curte plasele se pot pune peste tamplaria de PVC sau direct, unele modele fiind plase gen rulou.

Montajul se poate efectua foarte usor chiar de catre dumneavoastra, se poate livra un KIT de instalare cu dimensiunile dorite, se poate efectua de echipele noastre specializate sau de catre partenerii autorizati. De asemenea, se ofera si consultanta in luarea dimensiunilor corecte. Noi suntem si producatori de plase de insecte nu doar vanzatori.

Analko Aluminium Industry SRL va ofera toata gama de plase de insecte: plase fixe (pe balamale), plase tip rulou, plase plisse si plase glisante.

Plasele impotriva insectelor sunt o necesitate in lungile zile de vara si pot fi proiectate pentru a se potrivi oricarei ferestre sau usi. Pentru excluderea aproape totala a insectelor si creearea unui mediu mai bun si mai sanatos pentru tine si familia ta, este foarte recomandata cumpararea unor plase adecvate, sa acopere nevoile fiecaruia. Nu are rost sa fii chinuit si deranjat de insecte in lunile de vara, atunci cea mai buna solutie sa previi toate acestea, este atat de simplu. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii: www.analkodoors.ro – oferim consultanta gratuita in realizarea si conceperea proiectului tau.

De ce sa achizitionati o plasa de insecte? Iata motivele:

  • va protejeza eficient împotriva musafirilor nepoftiti: tantari, muste, alte insecte care inevitabil isi pot face aparitia in casele noastre
  • va permite sa va bucurati de vremea calda fara grija insectelor si sa aveti parte de un somn netulburat in timpul verii
  • se imbina in mod armonios cu fereastra sau usa sau cu tamplaria existenta
  • avem solutii dedicate pentru orice dimensiuni
  • ofera protectie impotriva diferitelor boli transmise de insecte (malaria, febra dengue, febra galbena, diferite forme de encefalita, inclusiv virusul West Nile)
  • sunt usor de manevrat si de intretinut (curatat)
  • personalizare in peste 400 de nuante de culori, nuante cu imitatii de lemn, culori mate, culori metalizate etc.
  • usor de instalat, se pot livra sub forma de Kit-uri (de genul DIY - do it yourself) sau pot fi instalate de echipe specializate pentru montaj
  • pret de producator

Daca doriti sa mai multe informatii despre plasele de insecte, o puteti face pe siteul nostru, suntem unul dintre cei mai importanti producatori de plase plisse de insecte din Romania: analkodoors.ro/plase-de-insecte/.

Va putem pune la dispozitie si kit-uri de instalare sau ne puteti vizita in showroom-ul nostru din Jilava, Prel. Soselei Giurgiului 33A Judetul Ilfov. Oferta se adreseaza atat personelor fizice si juridice cat companiilor care doresc sa devina partenerii nostri pe partea de distributie. Suntem flexibili iar in functie de proiectul dumneavoastra se pot gasi solutiile potrivite.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea