Confortul casei tale

#vopsitorie in camp electrostatic #Analko #plase plisse #rulouri exterioare #usi de garaj

Da culoare casei tale

Pentru decorarea si amenajarea casei tale sau a apartamentului, chit ca este o nuanta de culoare neobisnuita, avem solutia finisajului exterior. Cu o hala de productie de peste 10.000 mp si linii moderne de vopsitorie in camp electrostatic - compania Analko Aluminium Industry ofera o varietate de produse si servicii care iti pot imbunatati stilul de viata si care te fac sa te simti confortabil la tine acasa.

Printre produsele oferite se numara: plase de insecte (plase plisse), usi de garaj, rulouri exterioare din aluminiu (suprapuse si aplicate), automatizari, pergola, usi batante si bariere, mai multe informatii se regasesc pe websiteul analkodoors.ro.

Analko pune accent pe calitate iar toti clientii sunt importanti chit ca sunt persoane fizice sau juridice. De la finisaje de profile arhitecturale, lider in vopsitorie in camp electrostatic si producator de confectii metalice, are in portofoliu cele mai importante Mall-uri si centre comerciale din Romania pana a-ti asorta usa de garaj in culoarea exotica a casei tale sau a-ti proteja apartamentul cu rulouri exterioare si plase de insecte.

Din gamele variate de culori, paletarele Anagennisi, Emfasi, Prisma cu un stoc de peste 500 de culori in stoc, inclusiv finisaje din aluminiu cu aspect de imitatii de lemn, nuanta de culoare aleasa este un aspect pe care-l putem discuta. Daca ai un plan de imbunatarire a casei iti putem veni in ajutor alegand impreuna cu echipa noastra culorile preferate.

 

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului