Cele mai citite despre coffee milkshake

Magazine sportive in Bucuresti

 HimalayaInitial, magazinul Himalaya a fost construit sub forma unei cabane din lemn in magazinul Unirea, la etajul 4, aripa Calarasi.

Cafenele romantice in Bucuresti

Lumanarele parfumate, arome imbietoare de cafea, ceai sau ciocolata, atmosfera intima si lumini difuze sunt doar cateva dintre ingredinetele unei seri romantice. Capitala nu duce lipsa de cafenele intime si linisitite, potrivite pentru o intalnire speciala cu persoana iubita. Daca mai adaugi si un

Cafenele orientale in Bucuresti

Ceaiuri aromate, cafele la nisip, cocktailuri exotice si narghilele imbatatoare sunt ingredientele unei seri intr-o cafenea cu specific oriental. In ultimii ani, gusturile romanilor in materie de distractie s-au schimbat, trecand de la cluburile zgomotoase cu muzica rock, la cafenelele retrase

Cele mai noi despre coffee milkshake

Bauturile care topesc grasimea si reduc senzatia de foame. Te ajuta sa slabesti

Vrei sa gasesti un mod sanatos pentru a arde caloriile in plus, dar care sa ajute si sa alungi senzatia de foame? Vei vedea mai jos cateva bauturi care te pot ajuta in asemenea situatii. Sunt delicioase si ajuta la accelerarea metabolismului.

Descopera cele mai atractive promotii la Melkior – produse de machiaj si unghii la preturi de nerefuzat

Frumusetea este o arta care se exprima prin nuante si texturi, intr-un joc subtil de culori si forme, si prin felul in care te simti in propria piele. Pentru multi dintre noi, produsele de infrumusetare devin un pilon in aceasta calatorie de auto-descoperire si exprimare a personalitatii. De la machiajul perfect conturat care subliniaza trasaturile tale distinctive pana la manichiura rafinata care completeaza look-ul tau, fiecare produs de infrumusetare are puterea de a transforma o zi obisnuita intr-una extraordinara.

Cafeaua de specialitate: O calatorie in lumea gusturilor rafinate

In universul cafelei, cafeaua de specialitate este mult mai mult decat o simpla bautura pe care o savuram dimineata, este o arta, o stiinta si o pasiune. Cafeaua de specialitate este considerata exceptionala in comparatie cu alte cafele datorita unei multitudini de factori, de la altitudinea perfecta la care a fost cultivata, la sol, la momentul corect al anului, si apoi culesa la momentul potrivit. Inainte de a fi certificata cu „grad de specialitate” exista un proces riguros in fiecare etapa a ciclului de viata al cafelei.