Ciorbe & Supe

#supa #supa minestrone #supa iarna

Supa minestrone de iarna

Supa minestrone de iarna este o supa sanatoasa si reprezinta o modalitate eficienta de a consuma mai multe legume in sezonul rece. Se prepara rapid, este gustoasa si satioasa.


Ingrediente pentru supa minestrone de iarna

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 1 morcov tocat marunt
  • 1 tija de telina tocata marunt
  • 1 dovlecel tocat in cubulete
  • 800 ml supa de legume
  • 400 grame rosii taiate din conserva
  • 400 grame naut din conserva
  • 10 grame oregano


Cum se prepara supa minestrone de iarna

Intr-o cratita mare, incinge uleiul de masline si apoi caleste ceapa si usturoiul timp de cateva minute. Acopera cu un capac si mai lasa pe foc timp de 2-3 minute. Adauga morcovul, telina si dovlecelul.

Acopera din nou cu capac si lasa pe foc timp de 10 minute. Adauga apoi supa, rosiile si nautul. Lasa pe foc pana cand da in clocot, dupa care mai lasa la fiert timp de 20 de minute.

Adauga apoi oregano si asezoneaza cu sare si piper. Mai lasa supa pe foc timp de 10 minute.


Cum se serveste supa minestrone de iarna

Supa minestrone de iarna se serveste cu paine si smantana.

Sursa foto: uktv.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din ciorbe-supe

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului