Supa de rosii cu ciabatta este un fel de mancare gustos, cu care nu poti sa dai gres. Foloseste frunze de busuioc, putin parmezan, ulei de masline extravirgin si bucatele de paine ciabatta.
Cum se prepara supa de rosii ciabatta
- ulei de masline
- 3 catei usturoi maruntit
- 2 linguri frunze de salvie
- 6 rosii, decojite si taiate
- 400 gr rosii conserva, taiate
- 4 felii paine ciabatta, taiate bucatele
- 800 gr supa de pui
- busuioc
- parmezan ras
-
ulei de masline extravirgin.
Cum se prepara supa de rosii cu ciabatta
Pune ulei de masline intr-o tigaie. Adauga usturoiul si salvia si lasa-le cam 2 minute pana cand isi elibereaza aromele. Adauga rosiile proaspete, apoi cele din conserva, pe urma bucatile de paine. Amesteca si pune sare si piper dupa gust.
Toarna apoi supa de pui si lasa sa fiarba 45 de minute la foc mic, pana cand se ingroasa.
Cum se serveste supa de rosii cu ciabatta
Lasa supa sa se raceasca pana cand ajunge la temperatura camerei. Serveste-o cu busuioc, parmezan si ulei de masline extravirgin.