Daca vrei sa ai pe masa de si o supa, fa una cu sunca si pastarnac . Este un preparat potrivit pentru aceasta perioada si va fi gata in 25 de minute.
Ingrediente pentru supa de Craciun cu sunca si
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingura pudra curry
- 250 gr si pastarnac
- 1 l
- 100 ml crema de smantana
-
un pumn de sunca rasa
Cum se prepara supa de Craciun cu sunca si pastarnac
Pune uleiul la incins intr-o cratita si adauga pudra curry. Las-o un minut, pana incepe sa se simta aroma. Apoi adauga legumele, toarna trei sferturi din supa de pui si lasa totul la fiert pentru 5- .
Toarna apoi supa intr-un blender, astfel incat sa fie foarte fina. Daca este prea groasa , mai adauga din supa de pui ramasa. Adauga apoi crema de smantana si sunca, pune inapoi supa in cratita, pe foc si incalzeste-o usor.
Cum se serveste supa de Craciun cu sunca si pastarnac
Se asezoneaza cu sare si piper si se serveste cu o lingura de smantana deasupra.