Supa de sparanghel este simplu de realizat, insa foarte gustoasa. Este ideala pentru zilele racoroase, insa poate fi servita si in doi, intr-o seara speciala. Se serveste cu smantana si putin piper pe deasupra. Prajeste si cateva felii de paine de casa cu seminte si vei avea parte de o cina perfecta.
Ingrediente pentru supa de sparanghel
- 10 ml ulei de masline
- 1 ceapa mica tocata
- 100 grame sparanghel tocat
- 150 ml supa de pui
- smantana
-
sare
- piper.
Cum se prepara supa de sparanghel
Incinge uleiul intr-o oala. Adauga ceapa si lasa la calit timp de 2 - 3 minute. Adauga sparanghelul si lasa la calit inca 2 - 3 minute.
Adauga si supa de pui si lasa pe foc pana da in clocot. Asezoneaza cu sare si piper. Da focul mai mic si mai lasa supa la fiert 10 minute.
Cum se serveste supa de sparanghel
Supa de sparanghel se serveste cu smantana pe deasupra si paine prajita.