„Mananc foarte putin. Am renuntat la paine si rar consum cate o felie pe zi. Cu dulciurile, la fel. Norocul meu e ca nu imi plac. Mai bine imi dai ceva acru, cum ar fi castraveti murati. Nu am fost niciodata plinuta. Mananc indeosebi supa de gaina cu taitei”, marturisea Marina Voica intr-un interviu.
Reteta de supa de gaina cu taitei (preferata Marinei Voica)
Ingrediente:
- O gaina
- 2 morcovi medii
- radacina de pastarnac
- radacina de patrunjel
- ceapa medie alba
- 2 felii de radacina de telina (de cca 2 cm)
- Sare
- Piper
- Patrunjel proaspat
Tai gaina in bucati potrivite si o pui la fiert in 6 litri de apa rece, impreuna cu o lingura de sare.
Cand supa incepe sa fiarba, aduni spuma care se formeaza la suprafata.
Adaugi morcovii, radacina de pastarnac si patrunjelul curatate si taiate, precum si feliile de telina si ceapa intreaga.
Lasi supa sa fiarba la foc mic pana cand carnea este bine patrunsa.
Adaugi 100 de grame de taitei si lasi la fiert inca cateva minute. La final, adaugi patrunjel proaspat tocat si piper macinat dupa gust.
Aceasta supa simpla si sanatoasa este un exemplu perfect de alimentatie echilibrata, care nu doar ca sustine o silueta de invidiat, dar si ajuta la mentinerea unui stil de viata activ si sanatos.