Ciorbe & Supe

#silueta marina voica #reteta supa #marina voica #silueta

Reteta de supa care o ajuta pe Marina Voica sa isi mentina silueta

La cei 88 de ani, Marina Voica are o silueta de invidiat si un stil de viata echilibrat. Avand probleme cardiace, artista a invatat sa fie foarte atenta la alimentatie, evitand zaharul si grasimile. Mancarea ei preferata este supa de gaina cu taitei, care, pe langa gustul sau delicios, o ajuta sa-si mentina silueta.

 

„Mananc foarte putin. Am renuntat la paine si rar consum cate o felie pe zi. Cu dulciurile, la fel. Norocul meu e ca nu imi plac. Mai bine imi dai ceva acru, cum ar fi castraveti murati. Nu am fost niciodata plinuta. Mananc indeosebi supa de gaina cu taitei”, marturisea Marina Voica intr-un interviu.

Reteta de supa de gaina cu taitei (preferata Marinei Voica)

Ingrediente:

  • O gaina
  • 2 morcovi medii
  • radacina de pastarnac
  • radacina de patrunjel
  • ceapa medie alba
  • 2 felii de radacina de telina (de cca 2 cm)
  • Sare
  • Piper
  • Patrunjel proaspat
Mod de preparare:

Tai  gaina in bucati potrivite si o pui la fiert in 6 litri de apa rece, impreuna cu o lingura de sare.

Cand supa incepe sa fiarba, aduni spuma care se formeaza la suprafata.

Adaugi morcovii, radacina de pastarnac si patrunjelul curatate si taiate, precum si feliile de telina si ceapa intreaga.

Lasi  supa sa fiarba la foc mic pana cand carnea este bine patrunsa.

Adaugi 100 de grame de taitei si lasi la fiert inca cateva minute. La final, adaugi patrunjel proaspat tocat si piper macinat dupa gust.

Aceasta supa simpla si sanatoasa este un exemplu perfect de alimentatie echilibrata, care nu doar ca sustine o silueta de invidiat, dar si ajuta la mentinerea unui stil de viata activ si sanatos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din ciorbe-supe

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare