Ciorbe & Supe

#ciorba de post #retete ciorbe #retete de post #ciorba

Cele mai delicioase si satioase ciorbe de post

Ciorba de cartofi



Ingrediente:

  • 5 cartofi potriviti
  • 1 ceapa
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 morcov
  • sare
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • 600-700 ml de bors
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de leustean

Cum se prepara:

Cureti cartofii de coaja si ii tai cubulete. Tai ceapa, rosiile si ardeiul, apoi dai pe razatoare morcovul si pastranacul. Pui la fiert o oala in care ai pus aproximativ 3 litri de apa. Cand apa da in clocot, pui la fiert ceapa, morcovul, sarea si pastarnacul. Dupa 10 minute, pui si cartofii si lasi sa mai fiarba cam un sfert de ora, la foc potrivit. Adaugi apoi borsul si rosiile taiate si mai lasi inca 10-12 minute. Tai marunt leusteanul si patrunjelul. Iei ciorba de pe foc, iar dupa 5 minute, adaugi si verdeata. Ciorba se serveste calda.

Sursa foto: ideliciate.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete