Ciorbe & Supe

# supa crema sparanghel # supa crema linte #supa crema peste #retete supa crema #supa crema #supa

3 retete de supa crema pe care trebuie sa le prepari vara aceasta

Supa crema de mazare cu sparanghel si tarhon

Sursa foto: salon.com

Ingrediente

  • 1 kg de sparanghel proaspat
  • 2 cani de mazare congelata
  • 1,5 l de supa de legume
  • o lingura de tarhon proaspat tocat
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita de piper negru macinat
  • crutoane

Cum se prepara

Pune sparanghelul taiat marunt alaturi de mazare intr-o cratita mare si adauga supa de legume, tarhonul proaspat, sarea si piperul si fierbe totul timp de 10 minute. Lasa supa sa se raceasca putin apoi paseaza legumele cu ajutorul blenderului pana cand obtii o pasta consistenta. Pune supa inapoi in oala si las-o sa dea in clocot. Asezoneaza cu sare si pier dupa gust.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

Articole din ciorbe-supe

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului