- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 3
- Urmatoarea pagina
Supa crema de mazare cu sparanghel si tarhon
Sursa foto: salon.com
Ingrediente
- 1 kg de sparanghel proaspat
- 2 cani de mazare congelata
- 1,5 l de supa de legume
- o lingura de tarhon proaspat tocat
- 1/2 lingurita de sare
- 1/2 lingurita de piper negru macinat
- crutoane
Cum se prepara
Pune sparanghelul taiat marunt alaturi de mazare intr-o cratita mare si adauga supa de legume, tarhonul proaspat, sarea si piperul si fierbe totul timp de 10 minute. Lasa supa sa se raceasca putin apoi paseaza legumele cu ajutorul blenderului pana cand obtii o pasta consistenta. Pune supa inapoi in oala si las-o sa dea in clocot. Asezoneaza cu sare si pier dupa gust.
- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 3
- Urmatoarea pagina