- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 2
- Urmatorul articol
Ciorba de praz
Sursa foto: ocado.com
Ingrediente:
- 3 fire de praz
- 1 ardei gras
- 2-3 linguri de rosii in bulion
- 1 cartof
- 1 jumatate de radacina de telina
- 1 ou
- 500 ml de zeama de varza sau bors
- ulei de floarea soarelui
- 50 g orez
- 1 legatura de leustean
- sare
Cum se prepara:
Taie prazul rondele. Pune la incins o oala cu putin ulei si caleste prazul, trei-patru minute. Taie in cubulete ardeiul, telina si cartoful si adauga-le peste praz. Lasa-le sa fiarba la foc potrivit impreuna, cu sarea si orezul.
Cand toate ingredientele sunt aproape fierte, adauga rosiile siĀ acreste ciorba cu zeama de varza sau cu bors. Mai lasa sa fiarba la foc mic timp de trei-patru minute. Bate oul bine, cu telul sau cu o furculita, si adauga-l iin ciorba. Cand oul s-a fiert, stinge focul si adauga leusteanul tocat marunt.
- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 2
- Urmatorul articol