Filme

#filme noi #filme #winona ryder #distributie film #the iceman

Winona Ryder, in distributia "The Iceman"

Winona Ryder a semnat un contract cu producatorii filmului The Iceman: The True Story of a Cold-Blooded Killer, informeaza DigitalSpy. Pelicula descrie relatia dintre un ucigas platit (Richard Kuklinski) si mentorul sau.

Winona Ryder o va interpreta pe Deborah, sotia mafiotului Kuklinski. Inainte ca Wynona Ryder sa semneze contractul cu producatorii The Iceman, existau zvonuri ca rolul va reveni actritei Maggie Gyllenhaal .

Rolul lui Richard Kuklinski va fi interpretat de Michael Shannon , iar cel care ii "arata" secretele meseriei de killer va fi actorul Chris Evans, dupa cum relateaza sursa citata. Initial, in rolurile celor doi au fost distribuiti alti doi actori recunoscuti. Este vorba despre James Franco si Benicio Del Toro. Filmul The Iceman este regizat de Ariel Vromen si este produs de o echipa din care face parte si Rene Besson (Drive Angry si The Mechanic ). Filmul ar trebui sa ajunga pe marile ecrane in 2013.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea