Filme

#film #distributie #trailer #White House Down #alerta de grad 0

White House Down 2013 - Alerta de grad 0, o productie care iti creste pulsul

White House Down 2013/Alerta de grad 0 este una dintre cele mai noi lansari cinematografice ale verii, in care Channing Tatum si Jamie Foxx demonstreaza inca o data ca merita sa fie distribuiti in filmele de box office. Productia care iti creste pulsul cu fiecare secunda poate fi incadrata in genurile actiune, drama si thriller, fiind lansata oficial pe data de 28 iunie a.c. in SUA si pe 19 iulie 2013 in Romania.

Filmul de actiune american White House Down (2013) este regizat de Roland Emmerich si prezinta povestea unui atac paramilitar asupra Casei Albe. Scenariul este conceput de faimosul James Vanderbilt, iar in rolurile principale ii putem vedea pe Jamie Foxx si Channing Tatum.


White House Down 2013: Sinopsis

Presedintele Statelor Unite James Swayer (Jamie Foxx) propune incheierea unui tratat de pace controversat intre tarile aliate, pentru inlaturarea fortelor militare din Orientul Mijlociu. John Cale (Channing Tatum) ajunge sa fie numit ofiter al Politiei Capitol de catre purtatorul de cuvant al Casei Albe, Eli Raphelson (Richard Jenkins), dupa ce Cale o salveaza pe nepoata acestuia de la moarte, in timpul unei vizite in Afghanistan.

Dupa ce afla ca nu este acceptat sa faca parte din Serviciul Secret care il protejeaza pe presedinte, John Cale incearca sa o impresioneze pe fiica sa (cu care are o relatie tensionata), invitand-o la un tur de vizitare a Casei Albe. Ghinionul face ca, tocmai in acel moment, cladirea sa fie atacata de un grup paramilitar caruia Guvernul american, luat prin surprindere, nu poate sa ii tina piept.

John Cale observa haosul din jurul lui si pericolul care ameninta viata sa, a fiicei sale, a presedintelui si a intregului stat si intervine in forta, pentru a se transforma in eroul momentului.


White House Down 2013: Trailer


White House Down 2013: Distributie

Cele mai importante nume din distributia filmului care a ajuns deja campion la incasari in Romania fac parte Channing Tatum (John Cale), Jamie Foxx (Presedintele James Sawyer), Jason Clarke (Stenz), Maggie Gyllenhaal (Agent al Serviciilor secrete), Lance Reddick (Colonelul Janowitz) si Joey King (Emily Cale).


White House Down 2013: Critici

Productia a primit evaluari critice diverse, de la remarci pozitive cu privire a chimia speciala dintre Tatum si Foxx, pana la bilele negre primite pentru cliseele folosite de regizorul Emmerich.

In prima saptamana de la lasarea din SUA, filmul a reusit sa ocupe dezamagitorul loc 4 in box office, cu o pozitie mai sus decat "Man of Steel".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea