Filme

#_wanted-2008 #2008 #thriller #actiune #mcavoy #james #freeman #morgan #jolie #angelina #wanted

Wanted - primele ecouri

Un tanar pe nume Wesley, rol interpretat de James McAvoy, afla in urma asasinarii tatalui sau ca acesta fusese liderul unei misterioase organizatii de asasini , al carei scop era pastrarea ordinii mondiale. Antrenat de focoasa si mortala Fox (Angelina Jolie) si liderul grupului, Sloan (Morgan Freeman), Wesley va incerca sa calce pe urmele tatalui sau. Va reusi el sa devina unul dintre cei mai buni asasini din lume, singurul capabil sa imprime spectaculoase traiectorii gloantelor?

Primele reactii

Wanted este un thriller intens, sclipitor, perfect creat pentru o audienta de vara. Filmul poate fi vizonat pe marile ecrane romanesti din 27 iuie.

Pro

Minneapolis Star Tribune: Undeva intre umorul negru din Fight Club si luptele ultrasofisticate din The Matrix, Wanted este o experienta greu de aparat ca un intreg, dar contine exact cea ce ii trebuie unui blockbuster de succes (Colin Covert)

Hollywood Reporter: Acest thriller de actiune sarit din tipar, ultraviolent si hiperkinetic, le are pe toate (Michael Rechtshaffen)

Entertainment Weekly: Wanted este genul de film nu prea inteligent, suficient de murdar si brutal, dar si incontestabil de amuzant (Lisa Schwarzbaum)

Newsday: Wanted cere spectatorilor un nivel ridicat de credibilitate , dar in schimb ofera o rasplata pe masura: curse de masini incendiare, lupte corp la corp matriciene si bineinteles pe Angelina Jolie (Rafer Guzman)

USA Today : Cascadoriile infioratoare si scenele de actiune hiperkinetice sunt starurile necontestate ale acestiu film surprinzator (Claudia Puig)

Arizona Republic: Un thriller genial care are surprinzatorul bonus de a fi un film de actiune care nu te forteaza sa iti storci creierul ca s ail intelegi (Bill Goodykoontz)

Contra

Chicago Tribune: Daca ti-a placut Sin City sau Shoot'Em Up, atunci Wanted este pentru tine. Mie imi plac filmele cu mai putin feticism atunci cand vine vorba de macelarit (Michael Phillips)

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer Wanted

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea