Filme

#_wall-e-2008 #pixar #film animat #wall-e

Wall-E - primele ecouri

Este anul 2700, iar Pamantul este acoperit de gunoaie, ca urmare a secolelor de consumerism nesabuit. Oamenii au plecat de pe Terra lasand in urma o armata de mici roboti a caror sarcina este sa faca planeta iarasi locuibila.

In urma unei erori de programare, singurul robot activ este micul Wall-E. El se indragosteste de Eve, un robot trimis de oameni pentru a vedea cum evolueaza operatiunile pe Terra. Wall-E are un singur vis, sa-si afle un camin in Univers.

Primele reactii

Criticii au gasit acest film incantator, indraznet si prezentat la momentul potrivit. Trasaturile robotelului Wall-E si imaginile minunate demonstreaza inca o data ingeniozitatea studiourilor Pixar. Filmul poate fi vizionat pe marile ecrane romanesti din 5 septembrie.

Pro

Chicago Sun-Times: Wall-E impusca trei iepuri cu un singur cartus: un film animat incantator, o minunatie vizuala si o poveste SF decenta (Roger Ebert)

Boston Globe: Wall-E este pur si simplu cel mai bun film al anului (Ty Burr)

Philadelphia Inquirer: Atentia la detalii este grozava. Andrew Stanton a combinat elementele futuriste cu muzical-urile clasice si cu animatia inedita (Steven Rea)

New York Times: Este, fara indoiala, o parabola ecologica din care trebuie sa invatam multe si pe langa asta, Wall-E mai este si o poveste incantatoare de dragoste (A.O. Scott)

Washington Post : O bijuterie de film. Conceptia, executia si mesajul te lasa cu gura cascata (John Anderson)

Newsday: Ca cele mai bune filme mute ale lui Charlie Chaplin, Wall-E imprastie o magie pura in aer (Rafer Guzman)

USA Today: Cine ar fi crezut ca un film cu un dialog aproape inexistent si cu o iubire intre doi roboti va fi cel mai bun film al sezonului? Si cine ar fi crezut ca o poveste poate fi apocaliptica si incantatoare in acelasi timp? (Claudia Puig)

Contra

Salon.com: Imaginea este dezamagitoare. Ceva ce incepe ca o poezie si se termina ca un produs (Stephanie Zacharek)

Trailer Wall-E

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea