Filme

#filme noi #filme #wanted #wanted 2 #filmari wanted 2

Vor incepe lucrarile pentru "Wanted 2"?

Regizorul Timur Bekmambetov a organizat, recent, o conferinta de presa pentru promovarea noului sau film, "Abraham Lincoln: Vampire Hunter", iar cu aceasta ocazie a oferit o multime de detalii si despre sequel-ul lui "Wanted", care se presupunea ca o va avea in distributie pe Angelina Jolie.

Totusi, partenera lui Brad Pitt a refuzat aparitia in continuarea peliculei de actiune. Regizorul a subliniat insa ca isi doreste sa duca mai departe povestea si chiar are cateva idei surprinzatoare.

"Pentru ca un sequel al lui Wanted nu a fost confirmat, nu am mai stiut ce sa facem cu povestea pentru trei sau patru ani. Insa, acum trei saptamani mi-a venit o idee nemaipomenita, pe care am prezentat-o si celorlalti si cu totii au fost cuceriti de ea. Si acum cred ca am pus pe roate productia noului film", a declarat Bekmambetov.

Totodata, cineastul a subliniat ca scenariul filmului va avea in prim plan acelasi personaj, aceeasi alegorie, dar va beneficia de intorsaturi de situatii neobisnuite.

Foto: tylerbxgroz.deviantart.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea