Filme

#viola davis #ender`s game #beautiful creatures

Viola Davis va juca in 'Ender's Game' si 'Beautiful Creatures'

Viola Davis a impresionat atat de mult cu interpretarea din 'The Help', incat a primit alte doua roluri in productii importante: 'Ender's Game' si ' Beautiful Creatures '.

Cu toate acesta, Viola Davis nu va interpreta rolul principal in cele doua filme, ci rol secundar. In 'Ender's Game', ea va psiholog intr-o unitate militara si va ii va consilia pe tinerii soldati. Cand nu se va afla in birou, Viola va concepe diverse jocuri care vor pune la incercare abilitatile soldatilor.

In celalalt film, 'Beautiful Creatures', Viola Davis va interpreta rolul unei bibliotecare ce va avea grija de un baietel ca de propriul ei fiu, dupa ce mama micutului moare.

In varsta de 46 de ani, Viola Davis este considerata revelatia anului. Actrita a primit premiul pentru 'cea mai buna actrita' la gala SAG 2012 si a fost nominalizata la premiile Oscar, pentru modul in care a interpretat-o pe Aibileen Clark in filmul 'The Help'.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea