Filme

#las vegas #vin diesel #paul walker #fast & furious 7 #curse masini

Fast and Furious 7, confirmat de Vin Diesel pentru 11 iulie 2014

Vin Diesel a confirmat faptul ca Fast and Furious 7 va debuta in cinematografele din intreaga lume in data de 11 iulie 2014. Anuntul a fost facut public la CinemaCon, o conventie a producatorilor de filme tinuta in Las Vegas.

Alaturi de Vin Diesel au fost prezenti si colegii sai din Fast and Furios:  Paul Walker, Tyrese Gibson si Michelle Rodriguez. Toti au recunoscut ca franciza le-a depasit asteptarile si au tinut sa multumeasca producatorilor pentru rolurile extreme din seria Fast & Furious.

Pelicula Fast and Furious 6 va ajunge in cinematografe in data de 24 mai 2013. Filmarile au fost facute in mai multe locatii din jurul lumii: Los Angeles, Londra, Scotia, Liverpool si Insulele Canare.

In 2014 va fi lansat un alt film despre cursurile de masini. Acesta este "Need for Speed", film care a fost inspirat din jocurile pentru PC si console. Pana atunci, filmul regizat de Ron Howard, Rush, va fi lansat in luna septembrie. Filmul va fi despre rivalitatea dintre Niki Lauda si James Hunt in sezonul de Formula 1 din 1976.

Sursa foto: empireonline.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea