Filme

#filme noi #film biografic #amy winehouse #viata lui amy winehouse

Viata lui Amy Winehouse, subiectul unui film

O pelicula care va infatisa viata si cariera regretatei cantarete Amy Winehouse se afla deja in pregatire la Londra.

Femalefirst.co.uk. relateaza ca producatorii britanicii sunt deja in cautarea actritei care o va interpreta pe "diva trash a muzicii soul".

Aceeasi sursa relateaza ca familia lui Winehouse a fost contactata de o serie de posturi de televiziune, care vor sa adapteze povestea vietii cantaretei intr-un foileton TV.

"Sentimentul general este ca nu exista vreo actrita sub 30 de ani care sa nu vrea sa joace acest rol. Primul pas este insa obtinerea unei cofinantari de la companii de productie cinematografica din Statele Unite. Unele dintre ele s-au declarat deja interesate, deoarece acest proiect va aduce cu siguranta mulţi bani. Ei stiu ca orice are legatura cu Amy va fi un mare succes", potrivit spuselor apropiat al familiei Winehouse.

Amy Winehouse s-a stins din viata pe 23 iulie, la varsta de 27 de ani, dupa ce ani la rand s-a confruntat cu dependenta de droguri si alcool.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea