Filme

#sam worthington #filme noi #filme #trailer #clash of the titans #wrath of the titans #trailer wrath of the titans

Vezi trailerul 'Wrath Of The Titans', cu Sam Worthington (video)

Studiourile Warner au lansat astazi primul trailer oficial al filmului ' Wrath Of The Titans ', cu Sam Worthington in rolul principal. 'Wrath Of The Titans ' este cel de-al doilea episod al francizei ' Clash Of The Titans ' ('Infruntarea Titanilor').

Actiunea din 'Wrath Of The Titans' se petrece la zece ani dupa instaurarea pacii in lume. A trecut un deceniu de cand Perseu (Sam Worthington) l-a invins pe monstrul Kraken.

Protagonistul s-a intors la meseria sa, pescuitul, si duce o viata linistita alaturi de sotia Io (Gemma Arterton) si de fiul Helius. Intre timp, zeii si titanii pornesc un nou razboi pentru suprematie. Zeii pierd in fata titanilor si sunt inchisi in adancurile Infernului.

Hades il detroneaza pe Zeus, iar Perseu afla ca tatal sau este pus intr-o situatie critica si ca omenirea va avea de suferit. El porneste intr-o noua lupta eroica, ajutat fiind de alti semizei.

'Wrath of The Titans' va fi lansat in cinematografele din Romania pe 30 martie 2012, la doi ani distanta de 'Clash Of The Titans'.

Pentru ca succesul in box office este ca si garantat, studiourile Warner planuiesc sa realizeze si un al treilea film din serie 'Clash Of The Titans'.

Trailer Wrath Of The Titans



Foto: bangnext.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea