Filme

#filme noi #filme #daniel radcliffe #trailer #distributie film #trailer film # trailer the woman in black

Vezi trailerul 'The Woman In Black', cu Daniel Radcliffe (video)

Daniel Radcliffe revine pe marile ecrane in pelicula ' The Woman In Black ', in regia lui James Watkins. Filmul horror va fi lansat pe 3 februarie 2012.

Drama terifianta prezinta povestea unui avocat pe nume Arthur Kipps (Daniel Radcliffe ), care incearca sa desluseasca misterele unei case banuite.

Tanarul avocat ajunge intr-un satuc izolat, pentru a pune in ordine actele unei persoane recent decedate. Localnicii il avertizeaza ca femeia care a murit s-a intors in sat sub forma de fantoma si terorizeaza lumea. In timpul vietii, femeia a fost dispretuita de toata lumea, iar spiritul ei incearca sa se razbune pe toti cei care i-au facut rau candva.

Fascinat de istorisirile localnicilor, Arthur incepe o adevarata investigatie , pentru a afla ce anume a suparat-o atat de tare pe 'femeia in negru' si de ce aceasta nu-si gaseste linistea in mormant .

'' este ecranizarea romanului cu acelasi titlu al scriitoarei Susan Hill. Initial, producatorii au vrut sa faca un film 3D, inca costurile erau mult prea ridicate.

Daniel Radcliffe a fost singurul actor caruia i s-a propus sa joace rolul avocatului Arthur Kipps, datorita abilitatii sale de a juca in filme pline de mister si suspans.

Trailer The Woman in Black



Foto: trailer-clip.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea